Trustpilot

Viemärinavauskone

Expondolta löydät erityisesti ammattilaisille suunnatut viemärinavauskoneet. Ne ovat tehokkailla moottoreilla varustettuja, vaativaa puhdistusta vaativille putkistoille suunniteltuja, laitteita. Tehokas ja tarkka puhdistus ovat ominaisia viemärinavauskoneillemme, jotka ovat varustettu pitkillä vaijereilla ja erilaisilla avauskärjillä suorittamaan työn loppuun asti erityypisissä putkissa. Valikoimamme sisältää useita erimallisia viemärinpuhdistajia, joiden teho vaihtelee mallin mukaan 390 W:n ja 1100 W:n välillä. Koneet täyttävät putkiasentajien ja huoltoalan yrityksien vaatimukset ja tarpeet. Voit siis olla varma, että löydät juuri sinulle sopivan laitteen verkkokaupastamme.

Ammattilaisten viemärinavauskoneet

Etsitkö yrityksellesi tehokasta viemärinpuhdistuslaitetta, jonka pitäisi pystyä huoltamaan jopa läpimitaltaan 200 mm putkia? MSW Motor Technicsin viemärinavauskoneilla on kaikki ominaisuudet perusteelliseen putkien puhdistukseen. Viemärin huolto- ja puhdistustyöt sujuvat ongelmitta ja sitkeämmätkin tukokset pystytään avaamaan onnistuneesti. Lisäksi koneiden käyttö soveltuu myös putkistojen puhdistukseen jopa vesivahinkotilanteessa. Rumpumallinen viemärinavauskone sopii erityisen hyvin rakennuksiin ja yrityksiin, jossa viemärinpuhdistus halutaan tehdä mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti ilman, että puhdistuksesta aiheutuisi suurta huomiota tai likaantumista. Vaijeri on helppo varastoida käytön jälkeen takaisin rumpuun jalkakytkintä käyttämällä, eikä laitteen ympäristö likaannu käytön seurauksena. Rumpu itsessään on myös erittäin helppo puhdistaa. Tehokas 390 W moottori pyörittää jopa 23 metrin pituista vaijeria joko myötä- tai vastapäivään. Vaijerin syöttö käy hetkessä jalkakytkimen avulla ja laitetta voidaan käyttää turvallisesti myös kosteissa olosuhteissa. Oikosulun varalta laitteessa on vikavirtasuojakytkin, joka estää vaaratilanteiden (sähköiskun) sattumisen. Laadukas vaijeri ei kierry tai taitu käytön aikana eikä puhdistukseen vaadita lainkaan kemikaaleja. Laitteiden mukana toimitetaan useita erilaisia avauskärkiä, joilla on omat funktiot erityyppisten putkien huoltoa ja puhdistusta varten. Rumpumallisen viemärinavauskoneen helposta liikuteltavuudesta huolehtivat kaksi kumipyörää ja käytön aikana kone seisoo tukevasti paikallaan neljän alustyynyn ansiosta.

390 W salkkumallisen viemärinavauskoneen 14,7 metrin pituinen vaijeri koostu kuudesta erillisestä, toisistaan irrotettavasta, vaijerista, jolloin voit tarvittaessa käyttää myös lyhyempää vaijeria. Toinen salkkumallinen viemärinavauskoneemme on varustettu 570 W moottorilla, ja toimitus sisältää kahdeksan erilaista avauskärkeä monipuolista ja huolellista puhdistusta varten. 1100 W viemärinavauskone on suunniteltu erityisen tarkkaa ja perinpohjaista puhdistusta varten. Se sisältää 18,6 metrin pituisen vaijerin, joka koostuu neljästä yhtä pitkästä osasta ja sopii käytettäväksi jopa läpimitaltaan 200 mm levyisissä putkissa. Varustukseen kuuluvat kookkaat pyörät ja kuusi erilaista avauskärkeä.

Expondolta verstaslaitteet edullisesti

Me Expondolla pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin mahdollisimaan hyvin, jotta tuotteemme ovat korkeinta laatua edulliseen hintaan. Tavoitteenamme on laajentaa verkkokauppamme valikoimaa laitteilla, jotka soveltuvat ammattikäyttöön, ovat kestäviä, pitkäikäisiä ja tietenkin turvallisia käyttää.

Expondon viemärinavauslaitteiden valikoimasta löydät myös käsikäyttöiset viemärinavaajat, kuten viemärirassin ja viemäripumpun, joilla tukosten avaaminen onnistuu myös ahtaammissa ja vaikeasti päästävissä tiloissa. Ne soveltuvat erityisesti pesualtaiden, kylpyhuoneiden ja vessojen viemärien tukosten avaamiseen. Helppokäyttöisyyden ja joustavuutensa ansiosta nämä puhdistustyökalut sopivat putkifirmojen lisäksi myös ravintoloille, baareille sekä tietenkin kotitalouksiin.

Expondon viemärinavauskoneessa yhdistyvät laatu, teho ja ammattimaisuus. 1110 W viemärinavauskone on valikoimamme tehokkain laite, joka poistaa erittäin vaikeatkin liat myös kookkaista putkista huolellisesti ja onnistuneesti. Kaikkien koneiden mukana saat useita erikokoisia ja -muotoisia avauskärkiä, joilla putkistojen puhdistus luonnistuu järjestelmällisesti saavuttaen parhaan lopputuloksen. Koneiden käyttö on hyvin yksinkertaista, eikä laitteen käyttövalmiuden saamiseksi vaadita kuin vaijeri kiinnittäminen laitteesseen vivun avulla, avauskärjen kiinnitys vaijeriin ja virtajohto kytkentä seinään. Sujuva muotoilu ja kompakti koko mahdollistavat viemärinavauskoneiden helpon liikuteltavuuden. Tutustu nyt tuotteisiimme ja tilaa ilmaisella toimituksella.