Trustpilot

Viemärinavausvaijeri

Putkistot on kannattavinta ja myös turvallisinta huoltaa ja puhdistaa säännöllisin väliajoin. Näin vältät lian kertymisen putkiin. Pidempien putkistojen puhdistus vaatii viemärinavausvaijerin, joka on tarpeeksi pitkä, joustava ja kestävä kulkemaan erikokoisissa putkissa. Expondon vaijerit ovat yhteensopivia kaikkien yleisten viemärinavauskoneiden kanssa, joissa on samankokokoinen liitos. Viemärinavausvaijerit ovat välttämättömiä putkialan yrityksille, joiden työnkuvaan kuuluu erilaisten rakennusten mutkikkaiden putkien puhdistus. Vaijerien pituus on myös säädettävissä, sillä ne koostuvat useammasta osasta. Expondon vaijerit tarjoavat varmasti oikeanlaisen ratkaisun juuri sinulle.

Vaikeat puhdistustyöt viemärinavausvaijerilla

Viemärinavausjousen täytyy olla vankka, mutta myös taipuisa päästäkseen puhdistamaan putkistot mahdollisimman tehokkaasti. Expondon viemärinavausvaijerit koostuvat useammasta kappaleesta, jotka ovat helposti niin irrotettavissa, kuin myös liitettävissäkin toisiinsa. Läpimitaltaan erikokoisilla vaijereilla on täydellinen yhteensopivuus erilevyisille putkille. Vaijerin läpimitta on olennaisessa osassa puhdistuksessa, sillä jos läpimitaltaan leveämmissä putkissa käytettäisiin kapeaa vaijeria, ei se riittäisi puhdistamaan putkia kuin vain osittain. On siis tärkeää valita oikean kokoinen viemärinavausvaijeri puhdistettavia putkia varten. Vaijerin täytyy myös sopia yhteen viemärinavauskoneen kanssa, jolloin on otettava huomioon viemärinavausvaijerin liittimen läpimitta. Vaijeri 16 mm liittimellä sopi läpimitaltaan 30-100 mm levyisille putkille, 22 mm liittimellä 50-150 mm putkille ja 32 mm liittimellä 50-200 mm putkille. Mikäli tiedät tarvitsevasi vaijeria leveään putkistoon, voit olla huoleti, sillä Expondon viemärinavausvaijereilla puhdistustyöt sujuvat ongelmitta myös leveämmissä putkissa ja lopputuloksena on tarkka puhdistus.

Vaijerin päähän kiinnitetään avauskärki, joka on vastuussa puhdistustyön huolellisuudesta. Suoralla kärjellä voit kätevästi tutkia putkiston ja ottaa myös koepalan nähdäksesi millaisen avauskärjen tarvitset puhdistustyötä varten. Tukos on helppo avata yhdellä kärjellä, putki puhdistaa toisella ja viimeistellä vielä kolmannella. Avauskärkien valikoimamme sisältää juuri oikeat välineet tarkkuutta vaativiin puhdistustöihin. Muistathan ottaa huomioon avauskärjen ja viemärinavausvaijerin liittimen läpimitan, jonka täytyy olla samankokoinen toimiakseen putkistoissa. Vaijeri liikkuu viemärinavauskoneella tuotettavan pyörimisliikkeen avulla sujuvasti ja tehokkaasti huolehtien puhtaasta jäljestä.

Viemärinavauslaitteet Expondolta

Expondon verkkokaupastamme löydät verstaslaitteiden kategoriasta laadukkaat viemärinavauslaitteet, jotka on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön LVI-alan töissä, ravintola-alan yrityksissä, hotelleissa, baareissa ja kotitalouksissa. Saatavilla on käsikäyttöisiä ja sähköisiä viemärinavaustyökaluja, jotka avaavat tukoksia ja puhdistavat viemäreitä. Jotta tukoksilta vältyttäisiin, on hyvä muistaa puhdistaa putket säännöllisesti. MSW Motor Technicsin viemärinpuhdistuslaitteilla työt sujuvat leppoisasti ja tehokkaasti. Jos haluat puhdistaa WC:n viemärin, suosittelemme viemärirassia. Rassin vaijeri syötetään viemäriin kätevästi kampea pyörittämällä ja tuodaan samalla tavalla takaisin. Työ sujuu näin ollen helposti ja siististi. Vaijeri ei taivu mutkikkaissa putkissa ja sen päässä oleva terä avaa tukoksen ja puhdistaa ympäristöään. Se ei myöskään pilaa WC:n keramiikkaa. Lisää tehoa saat kätevästi liittämällä porakoneen rummun takaosaan, minkä seurauksena vaijeri pyörii korkealla kierrosnopeudella.

Veimärinavausvaijeri on tärkeässä roolissa viemärinpuhdistuksessa, siksi valmistamme sen kestävästä jousiteräksestä, joka mukautuu liikkuessaan putkistoissa säilyttäen kuitenkin jämäkkyytensä, mikä huolehtii puolestaan yksityiskohtaisesta puhdistuksesta. Tilatessasi viemärinavausvaijerin Expondolta, saat mukaasi näppärän vaijeritelineen, johon vaijeri on helppo pyörittää käytön jälkeen. Kaikki vaijerit ovat mukavan kevyitä, joten työ ei vaadi turhaa ylimääräristä kuormitusta. Voit siis helposti ottaa vaijerin mukaasi kaikkiin puhdistustöihin. Vaijerin puhdistus käy niin ikään kätevästi. Tutustu ensiluokkaisiin MSW:n viemärinavausvaijereihin, jotka saat meiltä Expondolta aina nopeasti ja ilman toimituskuluja.