Uusi

Tuote: EX10040679

|

Malli: PHY- UC_02

Ultraäänipuhdistin - 1,2 l - 70 W - Ajastin - Kaasut

119,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • perusteellinen – ultraäänianturi 70 W ja ultraäänitaajuus 40 kHz liuottaa tehokkaasti epäpuhtauksia
  • Kompakti - Irrotettava puhdistussäiliö, jonka tilavuus on 1,2 l turvallisella pohjalla
  • Tarkka - puhdistusaika asetetaan viiteen vaiheeseen ajastimella, Degas parantaa veden laatua
  • helppohoitoinen - ruostumaton teräs (304) kulho ja muovikotelo nopeaan puhdistukseen
  • selkeä – asetat kaikki arvot LED-näytöllä varustetulla kosketusohjauspaneelilla
  • monipuolinen - puhdistaa korut, jalokivet, hammasproteesit, laboratoriovälineet, metalliosat, kolikot tai lasit

TUOTEKUVAUS

Kiiltävää puhtaana physa:n ultraäänipuhdistimella

Haluatko puhdistaa korut, jalokivet, kolikot tai lasit samalla huolellisesti mutta hellästi? Tai kauneussalonkisi laitteita? Käytä sitten kavitaatiovoimaa physa:n ultraäänipuhdistimella! Kompakti laite on ihanteellinen pienille esineille ja käyttää todistettua puhdistusprosessia, jota käytetään myös laboratorioissa tai teollisuudessa erittäin herkkien instrumenttien, filigraanityökalujen tai yksittäisten mekaanisten tai elektronisten osien puhdistamiseen. Ultraäänipuhdistimet ovat kuitenkin yleistymässä myös kotitalouksissa.

Ultraäänipuhdistuslaitteessa on puhdistusvärähtelyjä

40 kHz:n ultraäänitaajuudella voit poistaa lian pinnoilta yhtä tehokkaasti kuin pienistä syvennyksistä. Ultraääni synnyttää kavitaatiota, jossa pienet kuplat kehittävät pintoihin puhdistavan vaikutuksen. Kaasunpoistotoiminnolla vapautat puhdistusnesteen sitoutuneista kaasuista, jotka rajoittavat ultraäänen puhdistustehoa. Puhdistaaksesi laita tuotteet koriin, jonka asetat säiliöön, jonka sisämitat ovat 17 x 13 x 6.5 cm. Käsittelyn helpottamiseksi ota säiliö pois vakaalta alustalta ja kanna sitä kahdella kahvalla. Valitse ajastimesta aika, joka on enintään 8 min, riippuen likaisuuden tyypistä ja syvyydestä. Siivouksen käsittely ei siis vie kauan.

Pienikokoinen ultraäänipuhdistuslaite löytää paikkansa jokaisessa koruliikkeessä, kauneussalonissa tai kellosepässä. Ruostumattoman terässäiliön ja muovikotelon sileät pinnat voidaan puhdistaa muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa. Ultraäänipuhdistin jättää puhtaan vaikutelman - aivan kuten puhdistetut esineet. Tarjoa asiakkaillesi palvelu, jonka he mielellään ottavat vastaan!

TEKNISET TIEDOT