Trustpilot
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä
ulsonix

Ultraäänipesuri - 3 litraa - Degas - Sweep - pulssi

259,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10050016

|

Malli: PROCLEAN 3.0DSP

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 6. elokuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
259,00 €
3+
5%
246,05 €
5+
10%
233,10 €
10+
15%
220,15 €
Avainominaisuudet
  • kätevät lisätoiminnot kuten Degas, Sweep, Puls ja Memory Quick
  • perusteellinen pesu 160 watin ja 37 kHz:n ultraäänellä
  • digitaalinen näyttö ajalle ja lämpötilalle
  • hygieenistä ja helppohoitoista ruostumatonta terästä
  • monipuoliseen käyttöön - laboratorioon, korjaamoon, kotiin
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Materiaali
Ruostumaton teräs
Näyttö
LCD
Jännite [V]
230
Sarjat
Monitoiminen
Lämmitysteho [W]
200
Ajankesto [h]
1
Säiliön sisämitat [cm]
13.8 X 23.8 X 10
Ajastin
Kyllä
Peite
Kyllä
Kori
Kyllä
Tyhjennyshana
Ei
Kantokahva
Kyllä
Pulssitoiminto
Kyllä
Sweep-toiminto
Kyllä
Jatkuva toiminto
Ei
Muistitoiminto
Ei
Lämmitystoiminto
Kyllä
Kaasunpoistotoiminto
Kyllä
Ohjauspaneeli: nuppi
Kyllä
Käynnistys-sammutus-toiminto
Kyllä
Käynnistys-tauko-toiminto
Ei
Ohjauspaneeli: napit
Kyllä
Ultraäänen tehokuuden säätö
Kyllä
Ultraäänilähettimien lukumäärä
2
Tilavuus
3 l
Ultraäänitaajuus
37 kHz
Ultraääniteho
160 W
Lämmityslämpötila maks.
80 °C
Mitat (PxLxK)
17.4 x 30 x 25.5 cm
Paino
3.65 kg
Paketin mitat (PxLxK)
34 x 26 x 31 cm
Lähetyspaino
4.3 kg

Toimituksen sisältö

  • Ultraäänipesuri PROCLEAN 3.0DSP
  • Kori
  • Kansi
  • Virtajohto
  • Käyttöohje

Tuotekuvaus

Ultraäänipesuri - 3 litraa - Degas - Sweep - pulssi

Tämä Ulsonixin ultraäänipesuri PROCLEAN 3.0DSP on välttämätön kaikkialla, missä halutaan puhdistaa erittäin herkkiä instrumentteja, kuten kultasepän työkaluja tai mekaanisia ja elektronisia osia perusteellisesti: olipa kyseessä sitten lääkärin vastaanotto, laboratorio, tatuointistudio, koruliike, kellosepänliike, tai optikko. Pesurilla puhdistat lisäksi korut, jalokivet, kolikot, ruokailuvälineet tai silmälasit luotettavasti myös yksityiskäytössä.
Pesurissa on kaksi ultraäänilähdettä, joilla se saavuttaa jopa 160 watin ultraäänitehon. Tämä takaa tasaisen, voimakkaasti jakautuvan ultraäänen ja täten erinomaiset puhdistustulokset. Lämmitysteho saavuttaa jopa 200 wattia. Pesusäiliön tilavuus on 3 litraa ja veden lisäksi siihen voidaan lisätä myös puhdistusnestettä.
Lisätoimintojen, Degas, Sweep ja Pulse avulla voit vaikuttaa pesurin puhdistustapaan yksilöllisesti saavuttaaksesi parhaat tulokset. Degas-toiminnolla (kaasunpoisto) poistat puhdistusnesteestä siihen sitoutuneet kaasut, jotka saattavat häiritä puhdistusvaikutusta. Sweep-toiminto (pyyhkäisy) jakaa ultraäänitaajuuden tasaisesti puhdistussäiliössä, jolloin puhdistusteho paranee. Pulse - toiminto (pulssi) nostaa aallontaajuutta 120 prosenttiin – näin myös pinttynyt lika saadaan irrotettua.
Memory Quick -toiminto yksinkertaistaa ultraäänipesurin käyttöä, sillä voit koska tahansa keskeyttää puhdistuksen tai soveltaa jo aiemmin säädettyjä aikoja. Keskeytyksen yhteydessä voit tarkastaa puhdistuksen etenemisen tai vaihtaa puhdistuneet esineet puhdistettaviin. Puhdistus jatkuu saumattomasti keskeytyksen jälkeen. Puhdistuksen päätyttyä voit hakea Memory-Quick-painikkeella viimeisimmän aika-asetuksen käyttöön ja käynnistää sen. Sinun ei tarvitse erikseen taas säätää puhdistusaikaa.
Selkeästä digitaalisesta ohjauspaneelista voit säätää yllämainittujen toimintojen lisäksi myös puhdistusajan ja lämmitystehon. Aika voidaan säätää portaattomasti ajastimella välille 0 ja 60 minuuttia. Lämpötila on säädettävissä tarkasti optimaalista puhdistusta varten välille 0 - 80 °C.
Ultraäänipesu on niin hellävarainen menetelmä, joten arvokkaimmatkin pinnat voi huoletta puhdistaa joutumatta pelkäämään niiden vaurioitumista. Tässä puhdistustavassa ultraääni yhdessä veden tai puhdistusaineliuoksen kanssa poistaa lian kitkattomasti ilman mitään hankausta. Lika ei pysty puhdistuksen yhteydessä enää uudelleen tarttumaan puhdistettavan esineen pintaan.
Pieninkin lika poistetaan perusteellisesti puhdistettavasta kappaleesta. 160 watin maksimitehollaan ja 37 kHz:n taajuudeltaan ultraääni puhdistaa vaikeapääsyisetkin kohteet huolellisesti sellaisistakin paikoista, joissa lika ei edes ole havaittavissa paljaalla silmällä. Ultraääniteho on säädettävissä Power-näppäimellä 40 - 100 % välillä puhdistustarpeen mukaan.
Ultraäänipesuri PROCLEAN 3.0DSP koostuu 3-litran säiliöstä, korista ja kannesta, jotka kaikki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Hyvälaatuinen valmistusmateriaali tekee pesurista vankkuuden lisäksi myös helposti puhdistettavan. Se on pitkäikäinen investointi, joka toimii aina hygieenisesti moitteettomasti vaarantamatta millään tavalla käyttäjänsä terveyttä.
Tämä kompakti ultraäänipesuri on ergonomisesti suunniteltu ja erittäin kätevä jokapäiväisessä käytössä. Kansi estää puhdistusnesteen haihtumisen, pesurin kahvoista siirrät laitetta mukavasti ja turvallisesti. Kumitassut vähentävät tärinää ja pitävät laitteen tukevasti paikoillaan kaikilla pinnoilla.

Arvostelut


Lajittele :

Usein kysytyt kysymykset

Minkä edun Memory-Quick-toiminnon sisältävä ultraäänipesuri tarjoaa?

Ajan ja lämpötilan lisäksi myös puhdistusprosessi on keskeytettävissä ja jatkettavissa ilman, että puhdistusparametrit on uudelleen säädettävä. Pesuri jatkaa juuri siitä pesuvaiheesta, jossa se keskeytettiin.

Mitä etuja ultraäänipuhdistus tarjoaa?

Ultraäänipuhdistus on erittäin hellävarainen, mutta samalla myös perusteellinen puhdistusmenetelmä, joten se sopii erityisen hyvin herkille laitteille tai pienille komponenteille.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme