Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20260081

|

Malli: STAR_RS133E169_01

Kakkoslaatu Moottoroitu valkokangas - 302 x 201 cm - 16: 9

369,00 € 459,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • suuri- iso 338 cm (133") näyttökoko saa aikaan todellisen elokuvateatterin tunteen
  • selkeä näkyvyys - 1.1 Gainin heijastusteho mahdollistaa laajan katselukulman
  • intuitiivinen - valkokankaan moottoria voidaan ohjata kaukosäätimellä tai ohjausruudussa.
  • hiljainen - vähä-ääninen moottori rullaa kankaan ulos ja vetää sen takaisin
  • helppo asennus - asenna seinälle tai kattoon

TUOTEKUVAUS

Tuo elokuvateatterin tunnelma olohuoneeseesi korkealaatuisen sähkökäyttöisen valkokankaan avulla

Kodikas elokuvateatteri olohuoneessasi, tärkeä tapaaminen konferenssisalissa tai yliopiston luentosalissa: Fromm & Starckin, valkokankaiden asiantuntijoiden STAR_RS133E169_01 -valkokangas tarjoaa täydellisen esityspinnan jokaiselle projektorille, jossa on näyttö edessä.

Hiljainen ja iso! Fromm & Starckin toimistokalusteisiin kuuluva moottoroitu valkokangas

Mitoiltaan 302 x 201 cm valkokangas, on vaikuttava 338 cm:n (133 ") näyttökoollaan ja se loihtii todellisen leffafiiliksen kotiisi. Kankaan ympärillä oleva musta kehys pitää huolen 294 x 166 cm kuvakoosta 16: 9-muodossa. Mustan kehyksen avulla voidaan parantaa kontrastia huomattavasti ja siten myös visuaalista lopputulosta. Koska takaosa on täysin musta, valkokangas ei heijasta valoa takaisin. Siksi voit asentaa valkokankaan tarvittaessa vaikka ikkunan päälle.

Valkokangas liikkuu hiljaa alaspäin sähköisesti yhden kaukosäätimen painalluksen avulla ja kehrää pyydettäessä takaisin valkoiseen koteloon. Käytön jälkeen voit asettaa kaukosäätimen käytännölliseen seinäkiinnikkeeseen niin, että se on aina käsien ulottuvilla. Tietysti voit säätää valkokangasta myös intuitiivisen ohjausruudun kautta.

3-kerroksisessa kankaassa, joka on valmistettu 0,4 mm ohuesta PVC: stä, on etuna muihin materiaaleihin nähden se, että se on heti avatessa tasainen ilman rumia taitoksia. Heijastusteholtaan 1,1 -Gain-arvo varmistaa alhaisen valonheijastuksen, joka mahdollistaa laajan katselukulman. Tämä tarkoittaa, että korkealaatuisia videoformaatteja, kuten Full HD, Ultra HD, 4K ja 8K, voidaan myös näyttää valkokankaalla ilman laadun heikkenemistä, mikä tekee elokuvakokemuksestasi erityisen nautinnollisen.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET