kestävä – tasapainoinen muotoilu ja valmistettu tukevasta alumiinista (anodisoitu)
hygieeninen – helppo puhdistaa sileän pinnan ansiosta
yksinkertainen – 45 x 45 cm suuri ja erittäin ohut lapiolevy liukuu täydellisesti pizzojen alla
ammattimainen – rei'itys estää ilman kertymisen taikinan alle, helpottaa ylimääräisen jauhon irtoamista pohjasta ja lisäksi pizza tarttuu vähemmän lapioon
Turvalliset maksutavat
SSL-sertifioitu. Kaikki maksutapahtumat ovat turvallisia ja salattuja.
100 % turvallinen maksu. Maksutavat voivat vaihdella maittain.
Ammattimaiset pizzalapiot ravintoloihin, pizzerioihin, leipomoihin tai omiin luomuksiin
Gi.Metal:n pizzalapio on kehitetty erityisesti ammattikäyttöön gastronomia-alan yrityksissä, kuten ruokaloissa, ravintoloissa, pizzerioissa, välipalabaareissa ja leipomoissa. Se sopii erinomaisesti kuitenkin myös yksityiskäyttöön grilli- tai perhejuhlissa.
Pitkä & kevyt: pizzalapio Gi.Metal:n ravintolalaitteista
Pizzalapio on helposti käsiteltävä 120 cm varrellaan, joka suojaa luotettavasti palovammoilta, kun lastaat leipää tai pizzaa kuumaan uuniin. Ohuella, mitoiltaan 45 x 45 cm olevalla rei'itetyllä lapiolevyllä pizzojen paistaminen sujuu ripeästi ja turvallisesti. Rei'itys estää ilman kertymisen taikinan alle, helpottaa ylimääräisen jauhon irtoamista pohjasta ja lisäksi pizza tarttuu vähemmän lapioon.
Pizzalapio on valmistettu alumiinista (anodisoitu), mikä tekee siitä erittäin helposti puhdistettavan ja pitkäikäisen. Pienen ominaispainon ja tukevan varren ansiosta käytännöllinen pizzalapio istuu aina hyvin käteen.
TEKNISET TIEDOT
Materiaali
anodisoitu alumiini
Kahvan pituus [cm]
120
Mitat (PxLxK)
170.5 x 45 x 2.5 cm
Paino
1.2 kg
Paketin mitat (PxLxK)
172 x 48 x 3 cm
Lähetyspaino
2.6 kg
Toimituksen sisältö
Pizzalapio A-45RF/120
USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
Mistä materiaalista lapiolevy on valmistettu?
Lapiolevy on valmistettu alumiinista (anodisoitu).
Voinko myös siirtää painavia pizzoja lapiolla?
Kyllä, tukeva vahvistettu rakenne kolmella niitillä mahdollistaa sen.
Mitä varten lapio on rei'itetty??
Rei'itys estää ilman kertymisen taikinan alle, helpottaa ylimääräisen jauhon irtoamista pohjasta ja lisäksi pizza tarttuu vähemmän lapioon.