Trustpilot
(1) arvostelu

Klapikone - halkaisuteho 7 t - halkaisuaika 2 s - 1500 W - Ø 300 mm

759,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10090438

|

Malli: HT-LS-7000SF

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
759,00 €
3+
5%
721,05 €
5+
10%
683,10 €
10+
15%
645,15 €
Avainominaisuudet
  • voimakas – työntövoima 7 t halkaisee kovempaakin puuta nopeasti ja vaivattomasti
  • luotettava – 1500 W:n moottori varmistaa sujuvan toiminnan
  • nopea – halkaisuprosessi vauhtipyörän avulla kestää vain 2 sekuntia
  • tehokas – halkaisee 400 mm pitkiä ja 300 paksuja pöllejä
  • kompakti – raudasta valmistettu vakaa rakenne on pyörien ansiosta helppo siirtää
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Klapikone tehokkaalla vauhtipyörällä

Talvi tulossa ja klapivarasto ammottaa tyhjyyttään? Ei hätää! hillvertin klapikoneella teet polttopuita todella helposti. Se halkaisee puut tehokkaasti ja nopeasti voimakkaan kineettisen halkaisumekanisminsa ansiosta. Sinun tarvitsee vain laittaa halkaistava puu koneeseen, joka tekee kaiken muun puolestasi. Jätä kirves varastoon ja tee polttopuut vauhdilla.

Sähkökäyttöinen klapikone halkaisee puut vain 2 sekunnissa!

Olipa kyseessä pehmeä tai kova puu, vaakasuora halkaisukone käsittelee vaivattomasti minkä tahansa puun 7 tonnin työntövoimalla. Suojalevyillä varustettu työtaso on myös erityisen kätevä. Lisäturvallisuutta käyttöön antaa start-stop-toiminto, jolla pidät laitteen aina hallinnassasi. Lisäksi kaksivipujärjestelmä varmistaa, ettei laite pääse aktivoitumaan vahingossa.

Aseta vain halkaistava puukappale 33 cm leveälle tasolle ja aseta vivut oikeaan asentoon. Nämä laukaisevat vauhtipyörän kineettisen liikkeen, joka painaa puukappaleen karkaistusta teräksestä valmistettua halkaisukiilaa vasten. Halkaisuprosessi kestää vain 2 sekuntia. Luotettava moottori, jonka teho on 1500 W, toimii 230 V:n verkkovirtaliitännällä, joka löytyy useimmilta työpisteiltä.

Halkaisukone on suunniteltu enintään 400 mm pitkille ja halkaisijaltaan 300 mm leveille puille. Jos puutavarasi on tähän liian pitkää, voit pilkkoa sen ensin valikoimastamme löytyvällä hillvertin klapisirkkelillä. Helppoa ja turvallista kuljetusta varten laite on varustettu kahdella suurella pyörällä, joiden kummankin halkaisija on 150 mm.

Klapikone täyttää korkeimmat turvallisuusstandardit. Se on varustettu suojaverkolla, joka ehkäisee puunlastuja lentämästä koneesta ulos. Halkaisu suoritetaan kahden käden käytöllä, jolloin et pidä puusta kiinni, vaan se ohjautuu turvallisesti terän luo pöytärakenteen ansiosta. Jotta koneen käyttö olisi turvallista, suosittelemme, että käytät sillä työskennellessäsi aina asianmukaista suojavaatetusta.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


5.0

Perustuen 1 arvosteluun

Lajittele :

5 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Finland

Nopea toimitus, tehokas puunhalkaisu ja hyvä asiakaspalvelu

Kuvauksen mukainen ja turvallinen käyttää

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme