(1) Arvostelu

Tuote: EX10090195

|

Malli: HT-WEDGE-FT18W

LED-akvaariovalo - 78 LED-valoa - 18 W - 56 cm

89,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tasapainoinen - tasainen täyden spektrin LED-valo optimaaliseen kasvien kasvuun akvaariossa
  • selkeä - 18 watilla toimivat 78 LED-valoa valaisevat akvaarion optimaalisesti
  • joustava - kannattimet voidaan säätää ja mukauttaa altaan kokoon
  • kestävä - vakaa alumiinista valmistettu hillitty musta kotelo
  • yleiskäyttöinen - sopii makean ja suolaisen veden akvaarioihin

TUOTEKUVAUS

Kaloille ja kasveille: hillvertin LED-akvaariovalo

hillvertin LED-akvaariovalo HT-WEDGE-FT18W tuo valoa akvaarioosi riippumatta siitä, elävätkö kalasi makeassa vedessä vai merivedessä. Se ei ainoastaan laita kalojen suomuja hohtamaan, vaan parantaa ensisijaisesti kasvien elinoloja vesialtaassa ja tarjoaa siten luonnollisen elinympäristön, jossa merieläimet voivat elää häiriintymättä.

LED akvaariovalo optimaalisille valaistusolosuhteille

Akvaario valaistaan optimaalisesti 78 LED akvaariovalolla. 56 cm pitkä akvaariovalo on ainoastaan kiinnitettävä säiliön yläpuolelle kahdella ulosvedettävällä kannattimella, jotka on mukautettavissa akvaarion kokoon. Musta alumiinikotelo sulautuu mihin tahansa ympäristöön ja on erittäin helppohoitoinen. IP20-suojausluokan vuoksi sen ei kuitenkaan tulisi joutua kosketuksiin veden kanssa.

LED-akvaariovalaisin kuluttaa vain 18 W tuottaakseen optimaalista valoa, joten sitä voidaan käyttää erittäin kustannustehokkaasti. Eri väreillä varustetut täyden spektrin LED-valot tarjoavat tasapainoiset valaistusolosuhteet, jotka edistävät kasvien kasvua ja on mukautettu kalojen tarpeisiin. Kaksoistilassa ainoastaan sininen valo on käytettävissä yökäyttöön. 2 m pitkällä virtajohdolla ja tasavirtalähteellä LED-akvaariovalo on liitettävissä kätevästi virtalähteeseen.

LED-akvaariovalaisin ei ole vain optimaalinen valaistus kaloille ja kasvien vedenalaiselle maailmalle. Se muuttaa ravintolasi, toimiston tai olohuoneesi akvaarion vaikuttavaksi katseenvangitsijaksi, joka houkuttelee maagisesti vieraasi kysymyksellä: Missä ne sitten uivat?

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


5.0

perustuen 1 arvosteluun

01.06.2023