Tuote: EX10090308

|

Malli: HT-RUNDLE-31

Traktorin istuin - 38 x 30 cm

139,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • mukava – tämä malli erottuu edukseen erityisen leveällä ja hyvin pehmustetulla istuimellaan sekä korkealla selkänojalla
  • pitkäikäinen – terästä olevalla lujatekoisella rungolla ja PVC-päällysteisellä istuimella
  • yleissopiva – ihanteellinen traktoreille, ruohonleikkureille, trukeille jne.
  • tilaa säästävä – ilman käsinojia ja pienillä mitoilla, jotka sopivat ihanteellisesti ahtaisiin ohjaamoihin 
  • yksinkertainen – asentaminen onnistuu intuitiivisesti

TUOTEKUVAUS

Yleissopiva traktorin istuin korkealla selkänojalla hillvertiltä

Traktorin istuin hillvertin maataloustarvikkeista tarjoaa reiluilla mitoillaan ja ensiluokkaisella pehmustuksellaan mukavuutta myös pidemmäksi aikaa vieden itse samalla vain vähän tilaa. Tarkasti valittujen materiaalien ja laadukkaan valmistuksen ansiosta traktorin istuin on ihanteellinen erityisesti traktoreille ja ruohonleikkureille, mutta mikseipä myös trukeille tai vastaaville ajoneuvoille.

Säästä selkääsi ja vaihda istuimesi säännöllisesti!

Ergonomian kannalta ajettavan traktorin ja työkoneen istuin olisi tärkeää vaihtaa noin 1 000 työtunnin jälkeen. Yleissopivalla ja helposti asennettavalla hillvertin traktorin istuimella vaihto on nopeasti suoritettu. Vaahtomuovipehmusteinen istuin säilyttää muotonsa intensiivisessäkin käytössä. 120 kg kuormitettava istuin 38 x 30 cm istuinalallaan tarjoaa mukavuutta myös lukuisten käyttökertojen jälkeen. Teräksestä valmistettu istuimen vankka runko on erittäin pitkäikäinen. PVC-päällysteinen pinta on erityisen vankka, vedenpitävä ja samalla helppo puhdistaa.

Joustava istuin sopii yleisesti erilaisille ajoneuvoille. Ainoa huomioitava seikka on asennuslevyn mitat 18 x 16,8 cm. Jos nämä mitat eivät kuitenkaan sovi ajoneuvoosi, löydät vaihtoehtoisia istuimia kategoriastamme traktoritarvikkeet. Asennus käy nopeasti ja intuitiivisesti. Käyttöohjeesta löydät tarvittaessa lisävinkkejä istuimen kiinnitykseen.

TEKNISET TIEDOT