Tarjous

Tuote: EX10090291

|

Malli: HT-RUNDLE-14

Traktorin istuin - 42 x 40 cm - säädettävä

169,00 € 179,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • mukava – tälle mallille on ominaista erityisen leveä istuin
  • pitkäikäinen – terästä olevalla lujatekoisella rungolla ja PVC-istuimella
  • yleissopiva – ihanteellinen traktoreille, ruohonleikkureille, trukeille jne., joihin sopii istuimen 23 x (28 - 28,5) cm asennuslevy
  • säädettävä – istuinkorkeus säädettävissä 16 cm ja pitkittäissuuntainen säätö 15 cm sekä taivutettava selkänoja
  • yksinkertainen – asennus ja säädöt ovat suoritettavissa intuitiivisesti

TUOTEKUVAUS

Yleissopiva ja säädettävä traktorin istuin hillvertiltä

Traktorin istuin hillvertin maataloustarvikkeista tarjoaa suurilla mitoillaan ja ensiluokkaisella pehmustuksellaan mukavuutta myös pidemmäksi aikaa. Tarkasti valittujen materiaalien ja laadukkaan valmistuksen ansiosta traktorin istuin on ihanteellinen erityisesti traktoreille ja ruohonleikkureille, mutta mikseipä myös trukeille tai vastaaville ajoneuvoille.

Säästä selkääsi ja vaihda istuimesi säännöllisesti!

Ergonomian kannalta ajettavan traktorin ja työkoneen istuin olisi tärkeää vaihtaa noin 1 000 työtunnin jälkeen. Yleissopivalla ja helposti asennettavalla hillvertin traktorin istuimella vaihto on nopeasti suoritettu. Vaahtomuovipehmusteinen istuin säilyttää muotonsa intensiivisessäkin käytössä. 120 kg kuormitettava istuin 42 x 40 cm istuinalallaan tarjoaa mukavuutta myös lukuisten käyttökertojen jälkeen. Teräksestä valmistettu istuimen vankka runko on erittäin pitkäikäinen. PVC-pinta on erityisen lujatekoinen, vedenpitävä ja helppo puhdistaa.

Lisämukavuutta tuo koko istuimen siirrettävyys 15 cm eteen tai taakse. Korkeus on säädettävissä 16 cm. Myös selkänojaa voidaan säätää ongelmitta 90°/110° (edessä) ja 20°/30° välillä ja mukauttaa täten yksilöllisesti.

Joustava istuin sopii yleisesti erilaisille ajoneuvoille. Ainoa huomioitava seikka on asennuslevyn mitat 23 x (28 - 28,5) cm. Jos nämä mitat eivät kuitenkaan sovi ajoneuvoosi, löydät vaihtoehtoisia istuimia kategoriastamme traktoritarvikkeet. Asennus käy nopeasti ja intuitiivisesti. Käyttöohjeesta löydät tarvittaessa lisävinkkejä istuimen kiinnitykseen.

TEKNISET TIEDOT