Tuote: EX10061117

|

Malli: MSW-BPCT-21.2

Jarrumäntätyökalut - 21-osainen

44,99 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • käytännöllinen – jarrumäntien helppoon sisään painamiseen
  • monipuolinen – kierrekarat vasemman- ja oikeanpuoleisilla kierteillä
  • yleiskäyttöinen – monia adaptereita liki kaikkiin henkilöautoihin
  • käytännöllinen – kahvallinen salkku kuljetukseen ja säilytykseen
  • pitkäikäinen – laadukas viimeistely, kestävää terästä

TUOTEKUVAUS

Yleiskäyttöiset jarrumäntätyökalut kaikille tavallisille malleille

MSW:n jarrumäntätyökalusetti MSW-BPCT-21.2 on ammattikäyttöön tarkoitettu työkalusarja eri automerkkien jarrumäntien korjaukseen. Se soveltuu sekä etu- että takapyörien jarrujen huoltoon. Setin kaksi kierrekaraa ja eri adapterit takaavat vaivattoman työskentelyn monien erilaisten jarrumallien parissa. Sarja sopii yhtä lailla ammattimaisiin autokorjaamoihin kuin alan harrastajille.

Paina jarrumännät helposti sisään näillä työkaluilla

Jarrumäntätyökaluihin kuuluu lukuisia erilaisia adaptereita, jotka sopivat muotojensa ja kokojensa puolesta kaikkiin tavallisiin jarruihin. Sarjan 19 adapteria on merkitty kirjaimin ja numeroin, joten löydät hetkessä ajoneuvoon sopivan.

Kummankin kierrekaran T:n muotoisilla kahvoilla eri adapterit kiinnittyvät käytössä luotettavasti paikoilleen. Settiin kuuluu sekä oikea- että vasenkätinen kierrekara. Voit itse valita, kumpi sopii sinulle ja työtavallesi paremmin. Kummassakin kierrekarassa on käytännöllinen T:n muotoinen kahva, joka välittää puristusvoiman jarrumäntään. Mäntä painuu helposti sisään vähällä voimalla.

Kaikki tämän työkalusarjan osat on valmistettu teräksestä. Ne soveltuvat ihanteellisesti ajoneuvojen jarruihin kohdistuviin suuria puristusvoimia vaativiin töihin. Käytetty materiaali on erittäin kestävää eikä siihen synny herkästi naarmuja tai uria. Yksittäiset työkalujen osat pysyvät näin pitkään moitteettomassa kunnossa, mikä takaa koko sarjan pitkän käyttöiän ja kestävyyden.

Työkalusarja toimitetaan käytännöllisessä muovisalkussa, jossa on omat syvennyksensä jokaiselle yksittäiselle osalle. Näin kaikki osat säilyvät aina järjestyksessä. Salkkua on mukava kantaa sen ergonomisesta kahvasta.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET