Trustpilot
Tarjouksessa
(4) arvostelua

Kannettava virta-asema 1,5 kWh - jopa 3 kW - 100 - 240 V - invertterillä

1 079,00 € 1 299,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10062325

|

Malli: MSW-POWER 1500 MAX

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. maanantai 13. toukokuuta
5% alennusta ostaessasi 3 samaa tuotetta ja 10% alennusta vähintään 5 tuotteesta!
Hinta
Kappalehinta
Alennus
1 079,00 €
1 079,00 €
0%
3 075,15 €
1 025,05 €
5%
4 855,50 €
971,10 €
10%
Avainominaisuudet
  • pitkäkestoinen – suuri 1,5 kWh:n kapasiteetti
  • voimakas – jatkuvalla teholla 1 500 W ja maksimiteholla 3000 W
  • monipuolinen – 4 USB-porttia, yksi USB-C-portti, tupakansytytin ja kaksi 230 V liitäntää
  • yksinkertainen – ladattavissa tulojännitteellä 100 - 240 V verkkovirralla tai aurinkopaneelin (200 W) kautta (latausaika 6 h)
  • kestävä – huoltovapaa, turvallinen ja ympäristöystävällinen litiumrautafosfaattiakku
  • luotettava – LCD-näyttö antaa tietoa lataustilasta ja kaikista muista tärkeistä parametreista
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut


5.0

Perustuen 4 arvosteluun

Lajittele :

9 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

minä suosittelen

Suosittelen vilpittömästi. Ostin sen 200W aurinkopaneelin kanssa saman valmistajan expondolta. Aluksi ajattelin, että se pitäisi ladata verkosta ja että paneelista lataaminen oli vain markkinointia. Mutta kuten kävi ilmi, 30V MPPT-latauspaneeli lataa aseman aurinkoisena päivänä noin 5-6 tunnissa (tyhjältä akulta). Mikä on täysin odottamaton tulos. Käytimme aiemmin pientä bensiinigeneraattoria järvitalossa valojen ja pienempien kodinkoneiden kanssa. Nyt on käynyt ilmi, että meillä on hiljainen, ympäristöystävällinen vaihtoehto. Tietysti joskus käy niin, että lataamme sen verkosta kotona ja otamme mukaan, mutta se on silti paljon parempi ratkaisu kuin tankkaaminen kanisteriin. Etuna on, että toisin kuin generaattorin, voit yksinkertaisesti käynnistää sen, ladata sen samaan aikaan päivän aikana ja käyttää sitä. Eikä sinun tarvitse käynnistää uudelleen joka kerta, kun tarvitset energiaa, esim. televisiota, tuulettimen valoa jne. Suosittelen lämpimästi 5+

Näytä alkuperäinen arvostelu

9 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Vahva asema

Ostamisen arvoinen latausasema. Tärkeä seikka, jota valmistaja ei maininnut, on suoja liiallista purkausta vastaan, joten todellinen kapasiteetti on 90% ilmoitetusta arvosta. Tämä toiminto estää akun vaurioitumisen ja syväpurkauksen. Toinen mielenkiintoinen toiminto, jota valmistaja ei mainitse, on sisäänrakennettu invertteri - jonka ansiosta voit ladata laitteen suoraan aurinkosähköpaneeleista, kodin tuulipuistosta jne. Käytämme tätä toimintoa erityisen usein - koska käytämme sitä asuntovaunussa - käytämme päivällä varastoitunutta energiaa yöllä! Upea varustus, erittäin hyvin tehty ja hyvin suojattu.

Näytä alkuperäinen arvostelu

9 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Voimala

Vankka ammattitaito, luotettava suorituskyky, helppo käyttö - ehdoton innostus! Suositellaan hätätilanteisiin ja retkeilyyn, vaikka se on hieman raskaampi. 5 tähteä! ⭐⭐⭐⭐⭐

Näytä alkuperäinen arvostelu

10 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

solide Powerbank

Voimalaitos on pienempi kuin luulisi tarjotun akun kapasiteetin perusteella. Sellainen ei tietenkään ole kevyt, mutta kantokahvan ansiosta sitä on helppo siirtää. Minusta on erittäin käytännöllistä, että voit kytkeä DC- ja AC-virran päälle ja pois erikseen. Tämä suojaa invertteriä ja siten akkua. Näytöltä näet kuluttajan tämänhetkisen tarpeen watteina ja kuinka kauan laite on ollut käynnissä. Latausaika vastaa myös valmistajan ilmoittamaa. Sisäinen tuuletin reagoi hieman satunnaisesti tietyssä lämpötila-arvossa (käynnistyy ja pysähtyy melko lyhyin väliajoin), mutta tämä on normaalia. Testi aurinkopaneelien kanssa on vielä kesken. Kaiken kaikkiaan vankka kokonaisuus, joka on rahan arvoinen.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme