Tuote: EX10061548

|

Malli: MSW-DA-20

Liukuvasara - sarja - 7-osainen

79,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • voimakas - suuri vetovoima erityisen painavan, 2,2 kg vasaran ansiosta
  • yksinkertainen - ihanteellinen työkalu sekä autoammattilaisille että harrastelijamekaniikoille
  • lisävarusteet - toimitukseen sisältyy kaksi ulosvetäjää, joiden mitat ovat 121 x 25 mm / ja 60 x 13 mm) sekä 2x52 mm ja 2x103 mm urat
  • turvallinen - kädensija istuu mukavasti käteen ja estää sormien vahingoittumisen
  • pitkäikäinen - lujatekoinen ja kestävä teräs sekä pitkäikäinen muovi (PP)

TUOTEKUVAUS

Tämä työkalu on mahtava! Täydellinen liukuvasarasetti lommojen oikaisuun

Olipa kyseessä sitten pienet raekuuron aiheuttamat vauriot tai parkkipaikalla aiheutuvat lommot: autotyökalujen ammattilaisen, MSW:n liukuvasarasetti MSW-DA-20 oikoo kaikki lommot nopeasti ja luotettavasti vahingoittamatta maalia. Tämä vähentää kustannuksia, säästää aikaa ja varmistaa optimaaliset tulokset henkilöautojen, kuorma-autojen tai moottoripyörien pelleissä - mutta myös jääkaapin tai pesukoneen pinta suoristuu tällä työkalulla. Yksinkertainen käsittely mahdollistaa käytön sekä autokorjaamoissa että kokeneiden harrastelijoiden autotalleissa.

Ammattimainen lommonoikaisutyökalu MSW:n ammattilaitteista

Tällä tehokkaalla lommonoikaisusarjalla erimuotoiset ja -kokoiset lommot voidaan poistaa helposti vahingoittamatta maalia. Tätä varten sinun on liitettävä yksi neljästä muovisesta vetoelementistä pellin pintaan ja kiinnitettävä se liukuvasaraan yhdellä kahdesta adapterista. Vetämällä voimakkaasti 2,2 kg liukuvasaralla lommot on oikaistavissa asteittain pellistä. Suuren vetovoiman ansiosta jopa suuret lommot on hallittavissa helposti ja vaivattomasti!

Erittäin pitkän varren ansiosta liukuvasara pysyy aina varmasti kädessäsi. Täten optimaalinen voimansiirto peltiin on taattu. Lommon koosta ja muodosta riippuen liukuvasaran kierteeseen voidaan ruuvata erilaisia adaptereja - kuten kaksi toimituksen sisältöön kuuluvaa, mitoiltaan 121 x 25 mm ja 60 x 13 mm olevaa ulosvetäjää. Liukuvasaran kahva on päällystetty luistamattomalla muovilla varmaa pitoa varten.

Liukuvasara on valmistettu lujatekoisesta ja kestävästä teräksestä, joten se palvelee sinua uskollisesti monta vuotta ja helpottaa työtäsi! Vasaran kompakti koko mahdollistaa sen mukaan ottamisen ja käytön myös asiakkaan luona.

TEKNISET TIEDOT