Tarjous
(1) Arvostelu

Tuote: EX10061247

|

Malli: MSW-ETT-18

Moottorin ajoitustyökalu - VW - Audi - Seat - Skoda - VAG 1.2 TSI, 1.2 TFSI, 1.4 FSI, 1.6 FSI-malleille

59,00 € 75,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • sopiva - monille Audi, Seat, Skoda ja VW-malleille
  • täydellinen istuvuus - työkalut on sovitettu optimaalisesti VAG 1.2 TSI-, 1.2 TFSI-, 1.4 FSI- ja 1.6 FSI -moottorinosiin
  • kestävä - vankka ja pitkäikäinen teräs pitkällä käyttöiällä
  • hellävarainen -vähäinen kuluminen ja turvallinen käyttö
  • kuljetettava - käytännöllinen kuljetuslaukku puhdasta ja turvallista varastointia varten

TUOTEKUVAUS

Tehosta moottorin toimintaa! Moottorin ajoitustyökalu ammattilaisille

Jos haluat korjata Audista, Seatista, Skodasta tai VW:n 1.2 TSI: n, 1.2 TFSI: n, 1.4 FSI: n tai 1.6 FSI-moottorin niin MSW: n MSW- ETT-18- moottorin ajoitustyökalulla voit lukita nokka-akselin tai kampiakselin hetkessä ohjausketjun vaihtoa varten, voit kiinniittää tai irrottaa nokka-akselin tai suorittaa muita säätöjä vaivatta.

Lukitustyökalu MSW: n ammattitarvikevalikoimasta

Nokka-akselin säätötyökalulla voit suorittaa monimutkaisiakin töitä eri ajoneuvomalleissa, joissa on 1.2 TSI, 1.2 TFSI, 1.4 FSI tai 1.6 FSI -moottori. Tämä ammattikäyttöinen työkalu on suunniteltu sopimaan optimaalisesti vastaaviin moottorinosiin ja on siksi helppokäyttöinen. Moottorin ajoitustyökalu takaa tehokkaimman tavan moottorin lukitsemiseen ja säätämiseen. Työskentely muiden kaupallisesti saatavien työkalujen kanssa voi vahingoittaa moottorinosia tai jopa käyttäjää. Lisäksi MSW: n työkalusarja varmistaa, ettei kulumisia juuri synny.

Toimitukseen sisältyviin korkealaatuisiin työkaluihin kuuluvat kampiakselien ja hydraulisten kiristimien lukko, kaksi lukitusta nokka-akseleille, kaksi lukitustappia kampiakselin hammaspyörälle ja tarkka mittari pidikkeellä. Vankasta ja kestävästä teräksestä ja alumiinista valmistetut työkalut tarjoavat sinulle monen vuoden uskollisen palvelun, eikä niiden siksi pitäisi puuttua mistään ammattiautokorjaamosta tai kunnianhimoisesta harrastelijamekaanikon autotallista!

Asiakaskäynneillä voit säilyttää kaikki osat puhtaasti ja turvallisesti tukevassa muovisessa kuljetuslaukussa. Näin sinulla on aina työkalut järjestyksessä ja kaikki on saatavilla heti, kun työkaluja tarvitaan.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


5.0

perustuen 1 arvosteluun

01.06.2023

Fungerade klockrent att byta kedja på en Golf 2008 med 1.4TSI (BMY) motor