Trustpilot
(2) arvostelua
MSW

Paineilmasarja - 5-osainen

35,99 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10061695

|

Malli: MSW-ASG-SET5

Alhainen varastotilanne

Pidä kiirettä! Vain vähän tuotteita jäljellä.

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 6. elokuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
35,99 €
3+
5%
34,19 €
5+
10%
32,39 €
10+
15%
30,59 €
Avainominaisuudet
  • kattava - viisiosainen sarja, joka koostuu painovoimakupilla varustetusta maalipistoolista, paineilmapistoolista, ruiskupistoolista kupilla, renkaantäyttöpistoolista painemittarilla ja spiraaliletkusta
  • tehokas - 3 - 4 baarin paineella ihanteellinen ruiskutukseen, ilmalla täyttämiseen ja puhdistamiseen
  • yksinkertainen - käyttäjäystävällinen yksinkertaisten liitäntöjen, kookkaan säiliön ja joustavan paineilmaletkun ansiosta
  • ammattimainen - täydellinen sarja laajaan käyttöön korjaamossa, autotallissa tai puutarhassa
  • pitkäikäinen - lujatekoisen työstön ja kestävien materiaalien, kuten alumiinin, ruostumattoman teräksen (SS 410), kuparin ja nikkelipinnoitetun teräksen, ansiosta
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Materiaali
Alumiini
PP
Kupari
Nikkelipinnoitettu teräs
Ruostumaton teräs 410
Väri
Musta
Hopeanvärinen
Kuvion leveys [mm]
260
Ilmankulutus [L/min]
170-311
Suuttimien koko [mm]
1,4 mm
Säiliön tilavuus
600 ml
Ilmanpaine
4 Bar
Mitat (PxLxK)
39 x 11 x 12 cm
Paino
1.6 kg
Paketin mitat (PxLxK)
40 x 12 x 13 cm
Lähetyspaino
1.8 kg

Toimituksen sisältö

  • Paineilmasarja MSW-ASG-SET5Käyttöohje

Tuotekuvaus

Viisiosainen paineilmasarja monipuoliseen käyttöön

Kun valitset MSW:n paineilmasarjan MSW-ASG-SET5, saat viisiosaisen paineilmatyökalusarjan, jolla on laaja käyttöalue. Se koostuu painovoimakupilla varustetusta  maalipistoolista, paineilmapistoolista, kupillisesta ruiskupistoolista, renkaantäyttöpistoolista painemittarilla ja spiraaliletkusta. Laadukas sarja sopii yhtä hyvin ammattikäyttöön korjaamoissa kuin yksityiskäyttöön autotalliin tai omaan puutarhaan.

Ammattimainen työkalu, jota on mukavaa ja intuitiivista käyttää

Paineilmatyökalusarjaan sisältyvä paineilmapistooli soveltuu yhtä hyvin pintojen puhdistamiseen kuin vaikeasti saavutettavien alueiden, epätasaisilla pinnoilla olevien kappaleiden puhdistamiseen tai tietokoneiden korjaamiseen. Nopean ja kapean ilmavirran ansiosta jopa vaikeasti tavoitettavat alueet, kuten syvät tai kapeat tilat, puhdistetaan perusteellisesti pölystä ja muista epäpuhtauksista.
Ruiskupistoolilla erilaisten nesteiden vedestä puhdistusaineisiin ja suojaöljyihin levittäminen tai täyttäminen onnistuu kohdistetusti myös vaikeasti saavutettavissa oleviin paikkoihin. Suurella täyttöaukolla varustettu imukuppi on helppo puhdistaa ja täyttää, joten sitä voidaan käyttää joustavasti eri tilanteissa.
Yleiskäyttöinen ruiskupistooli suurella painovoimakupilla (200 ml), takaa maalin tasaisen ja tarkan levityksen. Koska pistooli on valmistettu ruostumattomasta teräksestä voidaan sitä käyttää myös vesipohjaisten maalien kanssa ongelmitta ilman ruostetta. Maalipistooli vakuuttaa erinomaisella sumutuksellaan. Samanaikaisesti matala ilmanpaine varmistaa taloudellisen ja tasaisen maalin levityksen.
Renkaantäyttöpistooli sisältyy myös sarjaan. Suuren painemittarinsa ansiosta tämä varmistaa tarkan polkupyörän, moottoripyörän tai auton rengaspaineen testaamisen ja asettamisen. 5 metrin pituinen spiraaliletku ja EU-pikaliitin takaavat joustavan työskentelyn kaikkina aikoina ja täydentävät kattavaa paineilmatyökalusarjaa.
Tehokkaan ja yksinkertaisen käyttömahdollisuuden lisäksi valmistuksessa painotettiin erityisesti paineilmasarjan pitkään käyttöikään. Siksi kaikki herkät komponentit on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten alumiinista, ruostumattomasta teräksestä (SS 410), kuparista tai teräksestä, jossa on nikkelipinnoite. Tämä ja vankka ammattitaito takaavat sen, että MSW:n ammattilaitteisiin kuuluva paineilmasarja tuottaa luotettavia tuloksia pitkään, jopa vaikeissakin olosuhteissa.

Arvostelut


4.5

Perustuen 2 arvosteluun

Lajittele :

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Kaikki on hienoa, kiitos!!!

Ei kommentteja.

Näytä alkuperäinen arvostelu

4 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Finland

paineilmasarja-5 osainen

Hyvä sarja kotikäyttöön

Usein kysytyt kysymykset

Mitä ilmaletkua minun pitäisi käyttää?

Suosittelemme käytettäväksi halkaisijaltaan 3/8" letkua.

Voiko suuttimia vaihtaa?

Kyllä, suuttimet voidaan vaihtaa.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme