(2) Arvostelut

Tuote: EX10061121

|

Malli: MSW-BJP-MB.2

Pallonivelen ulosvedin - Mercedes-Benz (W220/W211/W230)

79,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • sopii tarkasti – suunniteltu nimenomaan Mercedes-Benz-malleille W220, W211 ja W230
  • monipuolinen – erikokoisten pallonivelten päiden irrotukseen
  • kattava sarja – kaksi puristuspäätä (40, 54 mm) ja kolme puristuskappaletta (22, 33, 57 mm)
  • pitkäikäinen – valmistettu korkealaatuisesta teräksestä
  • liikkuvaan käyttöön – kahvallinen salkku

TUOTEKUVAUS

Kestävä pallonivelen ulosvedin Mercedes-Benz-malleille W220, W211 ja W230

MSW:n pallonivelen ulosvedin MSW-BJP-MB.2 on oikea työkalu pallonivelien yksinkertaiseen ja tehokkaaseen irrotukseen eri Mercedes-Benz-malleista. Se on suunniteltu ammattimaiseen korjaamokäyttöön, mutta sopii ilman muuta myös autojen kunnostuksesta innostuneille harrastajille.

Helppokäyttöinen MSW:n pallonivelien ulosvedin

Tämän monipuolisen autotyökalun osat ovat puristuskara, kaksi puristuspäätä, koot 40 ja 54 mm, sekä kolme puristustuurnaa, koot 22, 33 ja 57 mm. Näin voit ammattimaisesti irrottaa eri palloniveliä, pyöränakseleita tai raidetankojen päitä Mercedes-Benz-malleista W220, W211 ja W230. Profiilillinen puristusruuvi sallii suuren avautumiskulman. Se on suunniteltu nimenomaan kuusioavaimille tuottamaan tarvittavan voiman puristuksissa olevien pallonivelien irrottamiseen. Erilaisten järjestelmien pallonivelten mukava ja helppo vaihtaminen on mahdollista.

Tämä työkalu on helpoin ja tehokkain tapa vaihtaa pallonivelien päitä. Erilaisten pallonivelien päiden irrotus tavanomaisilla työkaluilla voi vaurioittaa ajoneuvoa ja johtaa käyttäjän loukkaantumiseen. MSW:n pallonivelen ulosvedin on turvallinen työkalu ja suojaa sinua loukkaantumisilta.

Raidetangon pään irrotustyökalu on valmistettu kestävästä teräksestä, mikä takaa yksittäisten elementtien kestävyyden ja pitkäikäisyyden kovaakin voimaa vaativassa käytössä. Vaikeatkin työvaiheet sujuvat tehokkaasti ja turvallisesti. Kaikki sarjan yksittäiset osat säilyvät kätevästi muovisalkussa, jossa on ergonomisesti muotoiltu kantokahva. Salkussa on jokaiselle osalle oma syvennyksensä, joissa työkalut pysyvät hyvässä järjestyksessä käytön jälkeen.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


4.5

Perustuen 2 arvosteluun

08.02.2023

Brukte denne til å skifte nedre bærekule på min Mercedes E-klasse (W211). Alt virket som der skulle. Det ligger flere videoer på Youtube som viser hvordan man gjør jobben med dette verktøyet. Anbefaler å stå på løftebukk, og bruke muttertrekker. Men jeg skiftet ute på grusen med fastnøkkel og muskelkraft. ;)

08.02.2023