Trustpilot
(3) arvostelua

Pellettitakka - 6 kW - 50–150 m³ - 5 tehotasoa - ajastin

879,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10062358

|

Malli: MSW-PLT-6

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. keskiviikko 31. heinäkuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
879,00 €
3+
5%
835,05 €
5+
10%
791,10 €
10+
15%
747,15 €
Avainominaisuudet
  • tehokas – lämmittää jopa 50–150 m³ suuria huoneita 6 kW:lla ja kuluttaa 0.4–1.4 kg pellettejä tunnissa
  • kustannustehokas – alhaiset polttoainekustannukset ja suuri lämpöteho 90 %:n hyötysuhteella
  • luotettava – pellettisäiliö 10 kg:n kapasiteetilla tarjoaa 7–20 tuntia palamisaikaa lämpötila-alueella 10–35 °C
  • yksinkertainen – käynnistyspainikkeen, kaukosäätimen, tarkan termostaatin, 5 tehotason sekä kellonajan ja päivän asetusmahdollisuuden ansiosta
  • siisti – tuhkat putoavat automaattisesti suureen, irrotettavaan tuhkalaatikkoon; myös tulipesä voidaan irrottaa puhdistamisen helpottamiseksi
  • ympäristöystävällinen – kestävä lämmitysmenetelmä alhaisella energiankulutuksella
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Suuri lämpöteho, alhaiset polttoainekustannukset ja pieni hiilijalanjälki: MSW:n pellettitakka!

Kestävä energiaratkaisu: MSW:n pellettitakka pienentää lämmityskustannuksiasi ja hiilijalanjälkeäsi hetkessä! Suuri lämpöteho ja alhaiset polttoainekustannukset takaavat, että säästät selvää rahaa hankintakustannuksista huolimatta ja lämmität lähes ilmastoneutraalisti. Pellettitakka on todella helppo asentaa, ja sen käyttö on käynnistyspainikkeen, kaukosäätimen ja ajastimen ansiosta lasten leikkiä. Suurta tuhkalaatikkoa ei myöskään tarvitse tyhjentää jatkuvasti, joten lämmität sekä edullisesti että mukavasti.

Pellettikamiina pitää jopa 50–150 m³:n kokoiset tilat mukavan lämpiminä

Tämä moderni pellettikamiina tekee vaikutuksen erinomaisilla ominaisuuksillaan ja pitkällä käyttöajallaan. Sen suureen säiliöön mahtuu 10 kg pellettejä, mikä tarjoaa 7–20 tunnin palamisajan pelletinkulutuksella 0.4–1.4 kg/h. Viidellä tehotasolla ja lämpötila-alueella 10–35 °C lämmität tehokkaasti jopa 50–150 m³:n kokoiset huoneet. Lisäksi pellettitakassa on keraaminen sytytys, 6 kW tehoa ja jopa 90 %:n hyötysuhde. Niiden avulla saavutat halutun lämpötilan nopeasti ja lämmität erityisen kustannustehokkaasti.

Tämä täysin automaattinen pellettitakka on todella helppokäyttöinen. Voit ohjata sitä tarkalla termostaatilla, kaukosäätimellä tai ajastimella, jonka voit asettaa välille 0 - 12 h. Pellettitakan voi myös asettaa toimimaan valittuina päivinä, jolloin lämmittäminen on mutkatonta ja luotettavaa. Näin luot lämpimän ja tunnelmallisen ympäristön paikkaan kuin paikkaan. Kun taas kaipaat lämpöä spontaanisti, voit käynnistää pellettitakan napin painalluksella. Pieni pellettitakka on myös nopea ja helppo puhdistaa. Tämän takaavat irrotettava tulipesä ja suuri tuhkalaatikko, jonka ansiosta palamisesta syntyneet tuhkat on helppo hävittää.

Korkealaatuisesta ja kylmävalssatusta teräksestä valmistettu pellettiuuni takaa tehokkaan lämmityksen ja kestää käytössä pitkään. Viehättävä punaista ja mustaa yhdistelevä muotoilu tekee tästä energiatehokkaasta ja ympäristöystävällisestä lämmönlähteestä todellisen katseenvangitsijan missä tahansa ympäristössä.

Turvallisuushuomautus: Tätä laitetta ei tule käyttää ajoneuvoissa, kuten autoissa, asuntovaunuissa, kuorma-autoissa tai muissa vastaavissa kohteissa.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


Lajittele :

Usein kysytyt kysymykset

Sisältyykö hormiputki toimitukseen?

Ei, hormiputki ei sisälly toimitukseen. Löydät kuitenkin sopivan putken valikoimastamme.

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme