(4) Arvostelut

Tuote: EX10061012

|

Malli: MSW-MC62L3

Perälaukku - 62 L

129,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tilava – malli tarjoaa 62 l yhteistilavuudellaan tarpeeksi tilaa jopa kahdelle kypärälle ja matkatavaroille
  • mutkaton – nopea ja helppo kiinnitys ja puhdistus
  • turvallinen – lukko mahdollistaa lukitsemisen
  • lisävarusteet – vara-avain, adapterilevy ja kiinnitystarvikkeet sisältyvät toimitukseen
  • urheilullinen muotoilu ja turvallisuustekijä – heijastimet parantavat erottuvuutta liikenteessä
  • monipuolinen – universaali adapterilevy mahdollistaa kiinnityksen erilaisiin skoottereihin ja moottoripyöriin

TUOTEKUVAUS

Täydellinen kypärälle yms. – MSW:n universaali perälaukku

Kätevä perälaukku sopii adapterilevynsä ansiosta jokaiseen skootteriin tai moottoripyörään ja se on helppo kiinnittää ajoneuvoon. Muoviseen MP-takalaukkuun mahtuu ongelmitta kypärä ja se suojaa matkatavaroitasi tehokkaasti kosteudelta ja varkailta. Lukittavaan moottoripyörän takalaukkuun lisättiin heijastinnauhat turvallisuutesi parantamiseksi.

Ajoneuvovaruste, joka ei saa puuttua!

62 l tilavuudella ja 5 kg kestävyydellä takalaukku moottoripyörään on ihanteellinen jopa kahden kypärän, asiakirjojen, lompakon, avaimien, puhelimen tai moottoripyörävaatteiden säilytykseen. Säilytä ja kuljeta tavaroitasi turvallisesti ja kuivassa koko matkan ajan.

Tarkkaan harkittu kotelon rakenne sekä lujatekoisesta muovista oleva adapterilevy mahdollistavat MP-takalaukun nopean ja mutkattoman kiinnityksen. Perälaukku voidaan kiinnittää mitä erilaisimpiin ajoneuvoihin – skoottereista moottoripyöriin.

Lukon ansiosta moottoripyörän takalaukun sisältö pysyy turvassa varkailta, eikä laukku aukea vahingossa ajon aikana. Toimituksen sisältöön kuuluu kaksi kappaletta avaimia, joten perälaukulle on valmiiksi vara-avain tai kaksi henkilöä voivat käyttää takalaukkua samanaikaisesta.

Oman turvallisuutesi parantamiseksi MP-takalaukku on varustettu hyvin näkyvillä heijastinnauhoilla, jotka sopivat täydellisesti urheilulliseen lookiin.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


4.5

Perustuen 4 arvosteluun

01.06.2023

rapport qualite prix correct, mieux que les anciens modeles chinois.62 litres je suis pas sur, 2 casques ok , gros bemol il faut coller un bitonio ou faire un trou car rien pour l ouvrir il faut passer l ongle dans la fente pour l ouvrir rien de prevu..... je le conseille mais pas pour traverser le desert.

01.06.2023

Prostorný a pevný kufr.Akorát jsem musel vyřešit uchycení plastové desky k nosiči na Yamaze Nmax dodaný montážní materiál byl na prd,jelikož na nosiči nejsou podélné trubky,ale vyřešeno tabulkou nerezového plech a vše OK.

01.06.2023

Hintaansa nähden hyvä takalaukkiu. Avattava mp-kypärä mahtuu hyvin eikä tarvitse asetella sen kummemmin. Muutakin mahtuu kypärän kanssa. Kahta kypärää ei kyllä mahdu, ainakaan niin isoa kuin minulla on. Poksissa on hyvät heijastimet. Ainoa mistä voi vähän sanoa, on että montuissa laukku rämisee. Kiinnitys on sen verran väljä telineeseen että laukku pääsee vähän liikkumaan. Mutta muutoin olen todella tyytyväinen hinta/laatu suhteeseen.

01.06.2023

Bien avec gros défauts: Le système de fermeture n'est pas très fonctionnel car il faut obligatoirement actionner la clé pour ouvrir ou fermer! De plus, comme l'a indiqué un avis précédent, il n'y a aucun ergo ni patte pour ouvrir le top case lui-même et il faut bidouiller. Dommage car s'il n'est manifestement pas très résistant, la qualité est correcte pour le prix.