Tuote: EX10062081

|

Malli: MSW-CLD-02

Puristuspainemittari - kaksoismanometri - 0 - 7 bar

65,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • yleiskäyttöinen – voidaan käyttää useimmissa ajoneuvotyypeissä, joissa on bensiinimoottori (12 ja 14 mm sytytystulpan kierre)
  • tarkka – mittausalue jopa 7 bar / 100 psi mitataan ±2,5 % tarkkuudella
  • helppoa - joustavan letkun ansiosta, jossa on pikaliitin ja kaksoispainemittari
  • lisävarusteilla – mukana ylimääräinen letku ja kaksi adapteria
  • käytännöllinen – säilytyskotelon ansiosta laite voidaan varastoida nopeasti ja siististi

TUOTEKUVAUS

Puristuspainemittari jatkuvasti tehokkaille moottoreille

Kun moottorin suorituskyky heikkenee, sylintereiden paineen tarkistaminen puristusmittarilla antaa usein selvyyttä. MSW-autotyökalut sopivat lähes kaikkiin bensiinimoottorilla varustettuihin ajoneuvotyyppeihin, eikä niitä pitäisi puuttua mistään autosta tai autokorjaamosta.

Yleiskäyttöinen ja mobiilikäyttö takaa tarkat tulokset kaksinkertaisen painemittarin ansiosta

Puristustestauslaitteen avulla voit nopeasti ja helposti määrittää, onko sylinterikannen tiiviste viallinen, venttiilit eivät sulkeudu kunnolla tai männänrenkaat ovat kuluneet. Diagnostisessa laitteessa on suuri ja helposti luettava manometri, jossa on kaksoisasteikko ja mittausalue 0-7 bar tai 0-100 psi. Toinen painemittari näyttää painehäviön prosentteina värikoodatulla asteikolla. Toisin kuin muissa testaajissa, MSW-mallissa ei lueta vain hyvää tai huonoa tulosta, vaan myös poistuvan ilman prosentuaalinen arvo. Painetestauslaite toimii erittäin tarkasti ja maksimipoikkeaman ollessa ±2,5 %.

Laajan lisävarustevalikoiman ansiosta voit käyttää puristuspainetesteriä monenlaisissa henkilö- ja kuorma-autoissa. Pikaliittimellä varustetun letkun ja sovitinletkun lisäksi toimitukseen kuuluu kaksi sovitinta (M14 x 1,5 mm / M12 x 1,25 mm). Intuitiivisen pikaliittimen ansiosta voit kytkeä puristusmittarin välittömästi ja tehdä johtopäätöksiä ongelman lähteestä. Puristustesteri toimitetaan käytännöllisessä säilytyslaukussa. Puristusmittari ei ole vain ihanteellinen mobiilikäyttöön, vaan se voidaan myös säilyttää nopeasti ja siististi.

TEKNISET TIEDOT