Trustpilot
(4) arvostelua

Pylväsporakone - 550 W - 5 tehotasoa - Ø 16 mm

299,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10062508

|

Malli: MSW-TBBD-1500LS

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. maanantai 6. toukokuuta
5% alennusta ostaessasi 3 samaa tuotetta ja 10% alennusta vähintään 5 tuotteesta!
Hinta
Kappalehinta
Alennus
299,00 €
299,00 €
0%
897,00 €
284,05 €
5%
1 495,00 €
269,10 €
10%
Avainominaisuudet
  • voimakas – tehokas 550 W:n moottori tarjoaa kierrosnopeuden 1790 r/min
  • tarkka – 5 nopeustasoa eri materiaaleille ja tarpeille sekä reiän merkkilaser
  • säädettävä – 190 x 190 mm suuri työpinta voidaan kallistaa tarkkaa työskentelyä varten
  • sopiva – poraistukka, jonka halkaisija on 1,5 - 16 mm sopii erikokoisten reikien poraamiseen
  • käytännöllinen – poraa liikutetaan kolmivartisella karalla 80 mm poraussyvyyteen ja LED-valo valaisee työalueen
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


4.3

Perustuen 4 arvosteluun

Lajittele :

3 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Vakaa

Erittäin tärkeä ominaisuus, joka tulee mieleen ensi silmäyksellä, on laitteen erittäin hyvä vakaus asennuksen jälkeen. Toinen asia on erittäin hyvä laadun tunne asennuksen jälkeen, jokainen elementti istuu hyvin, messinki- ja muovielementit pitävät täydellisesti yhdessä - se on todella hyvä. Toinen asia on, että ruuvipuristimen käynnistäminen toimii hyvin ja tarkasti, se opastaa erittäin hyvin määritettyyn kohtaan. Toinen asia on juoksujen ja tärinän puute, mikä parantaa merkittävästi tarkkuutta. Moottori toimii erittäin hyvin, sillä on riittävä teho useimpiin töihin, eikä se ole 100% riittävä tarkoituksiini, ja minulla on jopa suuri reservi. Yhteenvetona uskon, että laite on helppo ostaa puoliammattilaisen tai jopa ammattikäyttöön. Pidän ostostani erittäin hyvänä!

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Ei kommentteja.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Vakaa penkkiporakone

Toistaiseksi hyvin ja tukevasti tehty, lasersäteen kiinnityksellä, joka oli tai on hyvin säädetty. Myös porausnopeuden säätö yhdellä vivulla ja LED-näytön lukemalla on erittäin hyvä, mutta myös muut hintaluokan merkit tarjoavat tätä. Mitä muilla tämän hintaluokan merkeillä ei ole, on poran pään 8 cm isku ja se oli myös ostokriteerini. Mutta työpöytävalaistusta, jota ajattelin olevan toivottava ja kuten kuvauksessa mainostettiin, ei valitettavasti ole saatavilla. Kokoaminen on nopeaa ja itsestään selvää. Yhdestä asiasta en pääse yli, on miksi käyttää akkukäyttöä lasersäteeseen, kun kaikki muu saa virtansa 230 voltista? Poran päässä on hammastettu rengas, joka ei ole aivan ihanteellinen poranterien nopeaan vaihtoon ja ostin erikseen sopivan pikalukituspään. Kone on kohdistettu hyvin ja porausreiät ovat täysin hyväksyttäviä. Tekniikka hammastetulla raidetangolla porapöydän ylös/alas siirtämiseen ei myöskään ole optimaalinen, koska pöydässä on hieman liikaa välystä ja tanko kiinnitetään vain ylempään ja alempaan putkitelineen renkaaseen ilman lisäruuvia. Tarvittaessa voit tai kannattaa itse lisätä kiristysruuvin porauspöytään. Kuvattua puuttuvaa työpöytävalaisinta lukuun ottamatta se on kohtuullinen pöytäpora harrastukseen, mutta myös puoliammattimaiseen sektoriin hintaluokassaan. Vähennän tähden puuttuvasta työpöytävalaisimesta. Siitä huolimatta ostaisin sen uudelleen ja voin suositella sitä puhtaalla omallatunnolla.

Näytä alkuperäinen arvostelu

29 päivää sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

MSW Standbohrmaschine TBBD-1500LS

Penkkipora on ollut käytössä lähes viikon alkuvaikeuksien kanssa. Ensin halusin ladata koko käyttöoppaan verkosta, valitettavasti sitä ei ollut saatavilla kaikilla kielillä. Kysyttäessä saatavuudesta käyttöohjeen kautta, expondo ei osannut antaa tietoja. Toistaiseksi hyvin! Kokoaminen oli kuitenkin melko helppoa ja sen voi tehdä ymmärrettävästi myös ilman käyttöohjetta. Valitettavasti, kuten edelliset puhujat, huomasin, että vain ristilaser oli asennettu ja mainostettu työvalo puuttui. Muilla merkeillä on työvaloja tässä hintaluokassa. Mitä muilla tämän hintaluokan merkeillä ei ole, on poran pään 8 cm isku ja se oli myös ostokriteerini. Ainoa vasara on, että edes nämä tiedot eivät pidä paikkaansa. Isku on 60 mm eikä mainostettu 80 mm! Eivätkö muut huomanneet? On myös sääli, että lasersäteen akkuvirta on alhainen - katso nopeusnäyttö. Poran pää on varustettu hammastetulla renkaalla (1,5-13mm), joka ei ole aivan ihanteellinen poranterien nopeaan vaihtoon. Ostin myös pikaistukan. Itse koneen samankeskisyys on hyvä, kellotaulu näyttää 2/100, mikä on enemmän kuin riittävä. Tekniikka hammastetulla raidetangolla porapöydän ylös/alas siirtämiseen ei ole optimaalinen, koska säädettäessä on vähän liikaa välystä. Lisäksi työpöytä taipuu alaspäin hieman raskaampien kuormien alla, joten materiaalia säästyi. Kuvattua puuttuvaa työpöytävalaisinta ja virheellistä porausiskua (ainakin minulle) lukuun ottamatta hintaluokassaan kohtuullinen pöytäpora harrastus-, mutta myös puoliammattimaiselle sektorille. Vähensin kaksi tähteä työpöytävalon puutteesta ja liian lyhyestä porausiskusta. Siitä huolimatta ostaisin sen uudelleen, koska se on nyt tiukka penkkipora. Voin edelleen antaa tietoa kestävyydestä ja varaosien hankinnasta.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme