Tuote: EX18000478

|

Malli: MSW-TC-750-SET

Rengaskone ja tasapainotuskone-sarja - 750 W - 11 - 21"- 4 - 7 s

2 449,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • voimakas - työntövipu 2500 kg:n puristusvoimalla
  • säädettävä - 4-kiinnitysleukajärjestelmä sisäpuolen 13 - 22" ja ulkopuolen kiinnityksellä 11 - 18"
  • tilava - 54 x 54 cm:n asennuselevy 1100 Nm:n vääntömomentilla
  • monipuolinen - erilaisia mittaustoimintoja: normaali, staattinen, Alu 1, Alu 2 jne.
  • tarkka - nopea mittaus 4 - 7 s 5 g:n tarkkuudella
  • intuitiivinen - digitaalinen ohjauspaneeli LED-näytöllä ja kosketuslevyllä

TUOTEKUVAUS

Asenna renkaat hetkessä renkaanvaihto- ja tasapainotuskoneen voimatiimillä

Renkaan irrotus vanteesta ja uuden renkaan asetus ilman suurta voimankäyttöä? MSW-TC-750 MSW:n rengaskoneella tämä sujuu käden käänteessä. Konetta on helppo käyttää jalkapolkimella ja vivulla, ja se sopii niin suurien kuin ohuidenkin renkaiden vaihtoon. Yhdessä renkaan tasapainotuskoneen MSW-WB-270 kanssa käytössäsi on lyömätön duo!

Rengaskone MSW: n ammattivalikoimasta

Asennuslevy on varustettu itsekeskittyvällä 4-leukajärjestelmällä ja muovisuojuksilla. Leukojen avulla 54 x 54 senttimetrin asennuslevyyn kiinnitys tapahtuu 11 - 18 tuuman ulkopuolisella ja 13 - 22 tuuman sisäpuolisella kiinnityksellä. Suuren 2500 kg:n puristusvoimanja voimakkaan vivun avulla voit irrottaa renkaan vanteesta.

Kiinnityspää jännitetään renkaan ja vanteen väliin. Sen muoto suosii vipuvoimaa, joka kohdistaa asennuslevyn pyörimisen vaikutuksesta 1 100 Newtonmetrin vääntömomentin renkaaseen. Jotta molemmat kätesi ovat vapaina työskentelyn aikana, on renkaan jännitys sekä asennuslevyn pyörittäminen säädettävissä jalkapolkimella. Kiinnityspään asennosta riippuen voit näin joko irrottaa tai kiinnittää renkaan vanteeseen. Täytä se sitten vain sisään rakennetulla rengaspainemittarilla ja olet jo valmis!

Ei enää voimankäyttöä! MSW: n tarkalla tasapainotuskoneella

Renkaan tasapainotuskoneessa on seuraavat mittaustoiminnot: normaali, staattinen, alu 1, alu 2, alu 3 ja lisätoiminto S. Kone havaitsee mahdollisen epätasapainon kiinnitetyssä vanteessa nopeasti ja luotettavasti. Onpa kyse sitten teräs- tai alumiinivanteista: Mitatut tiedot käsitellään nopeasti ja näytetään selkeästi LED-näytöllä, joten saavutat tarkat ja hallittavissa olevat tulokset. Pienimmätkin epäsäännöllisyydet voidaan tasapainottaa vanteen sisä- ja ulkopuolella olevilla liimattavilla tasapainotuspainoilla.

Tasapainotuskone on suunniteltu leveydeltään 38-508 mm ja enimmäishalkaisijaltaan 254-610 mm:n vanteille. Kiinnitä keskireiän halkaisijaltaan 36-135 mm:n kokoinen vanne neljään keskityskartioon. Vanteen mittaus tapahtuu 200 rpm:n pyörimisnopeudella ja ± 5 g:n tarkkuudella, ja se kestää vain 4–7 s. Tasapainotuskoneessa on automaattinen itsekalibrointiohjelma pysyviä ja virheettömiä mittaustuloksia varten.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET