Tarjous
(1) Arvostelu

Tuote: EX10061228

|

Malli: MSW-DMS300

Timanttiporakoneteline pyörillä

359,00 € 419,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • yksinkertainen - MSW: n timanttiporakoneiden ja vastaavien laitteiden teline
  • tarkka - syöttövipu mahdollistaa porakoneen tarkan liikuttamisen
  • tehokas - neljä porausreikää ja säätöruuvit telineen kiinnittämistä varten
  • kuljetettava - pyörät mahdollistavat helpon kuljetuksen
  • joustava - 940 mm pitkä pylväs soveltuu erilaisiin poraussyvyyksiin

TUOTEKUVAUS

Porakoneteline korkeintaan halkaisijaltaan 300 mm:n porauksille

Käyttämällä porakonetelinettä voit parantaa porauksen tarkkuutta ja helpottaa MSW: n porakoneiden käsittelyä. Vakaa seisonta ja helposti säädettävä ohjauskisko tekevät poran telineeseen asettamisesta vaivatonta ja kiinteidenkin materiaalien, kuten betonin ja kiven poraamisesta turvallista. Työskentele tehokkaasti ja käytä MSW: n porakoneita ja ruuvimeisseleitä

Porakoneteline timanttiporekoneille MSW:lta

Porakoneteline koostuu jalustasta ja pylväästä, johon voit porakoneen asentaa. Jalusta on varustettu neljällä säätöruuvilla, joiden avulla jalusta voidaan kiinnittää porauskohtaan. Lisävakauden takaa kaksi säädettävää kiinnikettä, joilla saadaan enintään 400 x 480 mm: n seisomisalusta aikaan.

Porakone kiinnitetään pylvään pikavaihtopidikkeeseen. Pidikkeen avulla laite voidaan sijoittaa tarkasti ja sitä voidaan siirtää ohjauskiskoa pitkin. Syöttövipu mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan työn, jolloin voidaan myös suorittaa halkaisijaltaan 300 mm:n porauksia. 940 mm: n pituinen timanttiporakonetelineen pylväs tarjoaa riittävästi liikkumisvapautta timanttiporan oikeaan kohtaan sijoittamiseksi ennen poraamista ja näin voit työskennellä mukavasti laitteen kanssa.

Kuljetettava porateline on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja teräksestä, jotta se kestäisi koviakin kuormituksia. Teline on varustettu kahdella kahvalla, jotta kuljetus olisi helppoa ja turvallista.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


5.0

perustuen 1 arvosteluun

01.06.2023

Perfeito. Fácil de instalar a perfuratris.