Trustpilot
(2) arvostelua

Työkalukaapisto - modulaarinen - työtaso 120,3 x 42,7 x 2,5 cm - rei'itetty paneeli - rullalaatikosto - lukittava

969,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10062510

|

Malli: MSW-GTC-100L

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
969,00 €
3+
5%
920,55 €
5+
10%
872,10 €
10+
15%
823,65 €
Avainominaisuudet
  • järjestelmällinen – työkalut ja materiaalit käden ulottuvilla reikäpaneelissa tai laatikostossa
  • tukeva – vankka rakenne teräksestä ja puusta sekä pyörillä varustettu laatikosto
  • tilava – suuri työtaso ja reilusti säilytystilaa laatikoissa ja hyllyillä
  • kantava – hyllyt, laatikot ja työtaso soveltuvat myös raskaille esineille ja työkaluille
  • monipuolinen – paljon säilytystilaa, tukeva työtaso ja hylly rei'itetyn paneelin yläpuolella
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Pidä työpajasi siistinä: työkalukaapisto pyörillä varustellulla laatikostolla

Ruuvit ja mutterit taas hukassa? MSW:n lukittava työkalukaapisto tarjoaa suuren työtason, jolla voit toteuttaa kaikki projektisi, sekä modulaarisia säilytysratkaisuja, jotka helpottavat työtäsi huomattavasti. Hyllytilat, rei'itetty työkalupaneeli, 4 tilavaa vetolaatikkoa ja erikokoiset kaapit tarjoavat reilusti tilaa koko työkaluarsenaalillesi. Olit sitten poraamassa, juottamassa tai sahaamassa, tämä työkalukaapisto pitää kaiken tarvitsemasi käden ulottuvilla.

Metallista ja puusta valmistettu lukittava työasema MSW:ltä

Metallista ja puusta valmistettu työasema kestää raskaitakin töitä. Työtason kantavuus on 200 kg, hyllyjen 50 kg ja käytännöllisissä seinäkaapeissa voit säilyttää jopa 30 kg painavia työkaluja. Kaapit on valmistettu pitkäikäisestä teräksestä. Puinen työtaso on erittäin kestävä. Työtaso tarjoaa mitoillaan 120,3 x 42,7 x 2,5 cm, reilusti tilaa työkaluille ja materiaaleille.

Rei'itetty työkalupaneeli on erityisen käytännöllinen apuväline, sillä se pitää työkalut esillä siististi ja selkeästi. Tämän lisäksi työasema sisältää peltilaatikoston, jossa on neljä kätevää vetolaatikkoa. Säiliö seisoo neljällä pehmeästi pyörivällä pyörällä, joista kahdessa on jarrut. Laatikkoihin mahtuu reilusti poranteriä, ruuvimeisseleitä sekä ruuveja ja muttereita. Kätevien pyöriensä ansiosta se on myös helppo siirtää haluttuun paikkaan. Laatikostoa siirtämällä saat käyttöösi vapaata tilaa työpöydän ääressä työskentelyyn. Työtason alle sijoitettuna se on puolestaan erityisen tilaa säästävä säilytysratkaisu.

Seinäkaapit, hyllyt ja suuri peltikaappi tarjoavat käyttöösi reilusti säilytystilaa. Peltikaappi sisältää 3 hyllyä, jotka voit asentaa joustavasti haluamallesi korkeudelle. Alakaapissa tarjoaa 2 tasollaan tilaa useammillekin laitteille. Koko järjestelmän rakenne on modulaarinen, joten voit sijoittaa kaikki yksittäiset elementit sinulle parhaiten sopivaan paikkaan.

Modulaarinen rakenne sopii mihin tahansa työpajaan

Modulaarinen työkalukaappi seisoo säädettävillä jaloillaan jopa 25 mm:n korkeudella. Näin se seisoo tukevasti myös epätasaisilla alustoilla ja varmistaa vaakasuoran linjauksen. Koko työasema onkin erityisen vankkarakenteinen. Jos kuitenkin kaipaat tätäkin enemmän vakautta, voit kiinnittää kaapiston seinään. Näin se ei pääse kaatumaan kovemmassakaan käytössä.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


5.0

Perustuen 2 arvosteluun

Lajittele :

4 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Slovakia

Erittäin laadukas,

Suosittelen ostoa - tuote on hyvin valmistettu

Näytä alkuperäinen arvostelu

7 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Erittäin laadukkaat työpajakalusteet

Suosittelen ostoa vilpittömästi - tuote on hyvin tehty, laadukas, jokainen elementti sopii hyvin ja näyttää todella hyvältä. Pieni miinus ohjeisiin liittyvistä vaikeuksista. Tästä huolimatta kaikki järjestyi hienosti ja olen loppujen lopuksi erittäin tyytyväinen!

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme