Trustpilot
(2) arvostelua

Hiustenkuivaaja - 1600 W - valkoinen

55,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10040162

|

Malli: PILIH

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 23. heinäkuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
55,00 €
3+
5%
52,25 €
5+
10%
49,50 €
10+
15%
46,75 €
Avainominaisuudet
  • ei sotkuisia hiuksia – maksimi ilman nopeus 16 m/s
  • sopii hyvin käteen ja on miellyttävä liukumattomien kytkinten ansiosta
  • korkea IPX4 turvallisuusstandardi
  • kaksi lämpötilatasoa ja 68 °C maksimilämpötila sekä kylmä ilma-toiminto
  • ammattimainen, moderni rakenne
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Hiustenkuivaaja PILIH

Physan PILIH hiustenkuivaaja täydentää ihanteellisesti hotellisi varusteistoa, koska se sopii ennen kaikkea hotellihuoneiden kylpyhuone- ja uimatiloihin sekä uimahalleihin. Lisäksi sitä voidaan käyttää parturi-kampaamoissa ja mikseipä kotitalouksissakin. Hiustenkuivaaja työskentelee tehokkaasti ja se voidaan säätää yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi.
Hiustenkuivaajan teho on 1 600 wattia ja se voidaan aktivoida ON/OFF-kytkimestä. Kytkin sijaitsee seinäkiinnityksen sivussa, joten se on suojassa tahattomalta kosketukselta. Itse föönissä on etupuolella mukana säädin, josta voit mukavasti laittaa puhalluksen päälle ja sammuttaa sen.
Kätevyyden ja käyttömukavuuden parantamiseksi hiustenkuivaajan kytkimet on päällystetty liukumattomalla pinnalla. Täten se voidaan mukauttaa nopeasti ja helposti jokaiseen tarkoitukseen. 16 m/s oleva maksimi ilman nopeus tarjoaa juuri oikean ilmamäärän, muttei muodosta epämiellyttäviä takkuja.
Föönin selässä sijaitsevan kätevän siirtokytkimen ansiosta kuivaajan lämpötila voidaan säätää mukavasti tarkoitukseen sopivaksi. Laitteessa on tähän tarkoitukseen kolme eri säätömahdollisuutta: Tasoilla 1 ja 2 säädät ulostulevan ilman lämpötilaa, kunnes taas taso C tarjoaa lisämahdollisuuden kylmän ilman puhaltamiseksi hiustenmuotoilua varten. Täten jopa vaativat hiukset saadaan föönattua tällä kuivaajalla yksilöllisesti ja tehokkaasti.
PILIH hiustenkuivaajaa käytät myös erittäin nopeaan kuivaamiseen: Laite saavuttaa 68 °C kuivauslämmön, jolla jopa erittäin märät hiukset kuivuvat lyhyessä ajassa. Tämä on edullista, kun laitetta käytetään jatkuvasti ja sen täytyy tyydyttää useampaa asiakasta lyhyen ajan sisään.
120 cm pitkä spirallijohto mahdollistaa myös pitkien hiusten kuivaamisen ongelmitta. Kuivaajan voi kiinnittää käden käänteessä jokaiseen seinään. Täten laite pysyy aina turvallisesti omalla paikallaan eikä sitä tarvitse etsiä erikseen jokaisen käytön jälkeen. Lisäksi kuivaaja säästää seinään kiinnitettynä tilaa ja sopii näin käytettäväksi myös pienissä tiloissa.
Hiustenkuivaimella on erittäin korkean turvallisuusstandardin suojaluokka IPX4. Tämä takaa sen, ettei edes kaikkiin suuntiin roiskuvat vesipisarat estä laitetta toimimasta. Lisäksi kuivaimen lämpövastukset on suojattu turvaristikolla käyttäjien sekä myös itse laitteen vahingoittumisen ehkäisemiseksi. Sisäänrakennettu suojajärjestelmä sammuttaa laitteen ylikuumenemistapauksissa automaattisesti.
Sekä seinäkiinnityksen että itse föönin päällyste on ABS-muovia, joten hiustenkuivaaja on suojattu kemiallisia ja fysikaalisia vaikutuksia vastaan. Täten laite on kestävä ja se vakuuttaa pitkäikäisyydellään. Ja korkean sulamispisteen omaava materiaali säilyttää muotonsa.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


4.0

Perustuen 2 arvosteluun

Lajittele :

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Italy

Hyödyllinen

Aloitan sanomalla, että minun on vielä asennettava se seinälle, joten en mene liian pitkälle antamalla vain 4 tähteä. Testasin ilmavirran tehokkuutta ja se vaikutti hyvältä, vähän paha haju, mutta mielestäni se on muovia ensimmäisellä käyttökerralla. Vaikuttaa melko tukevalta, olisin toivonut, että hiustenkuivaajan ja sen pohjan välinen kaapeli olisi pidempi, se olisi ollut mukavampi.

Näytä alkuperäinen arvostelu

5 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Italy

hiustenkuivaaja

hyvä tuote

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Mihin kylmä ilma-toiminto soveltuu hiustenkuivaajassa?

PILIH hiustenkuivaaja sisältää kahden lämpötilatasonsa lisäksi kylmä ilma -toiminnon. Tämä mahdollistaa valmiiksi kuivien hiusten kevyen muotoilun.

Miten kuivaustoiminnot toimivat?

Me on tarkoitettu hiusten kuivaamiseksi kuumalla ilmalla. Ohjelma 1 tarjoaa kuivausmahdollisuuden hieman viileämmällä kuumalla ilmalla, kun taas ohjelmalla 2 valitset kuivaamisen korkeamman lämpötilan omaavalla ilmalla.

Voiko kuivaajan asettaa lähelle pesuallasta?

Kuivaaja kestää tietyn määrän vesiroiskeita suojaluokkansa IPX4 ansiosta, joten tämä on mahdollista.

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme