Tuote: EX10011323

|

Malli: RCGN-1/9-100B

GN-vuoka - 1/9 - 100 mm

32,99 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • yhteensopiva – täydellinen varuste lämpöhauteeseen tai kylmävitriiniin ja suljettavissa kaikilla GN-kansilla
  • pitkäikäinen – laadukasta, 0,7 mm paksuista ruostumatonta terästä
  • monipuolinen – käyttölämpötila-alue -20 °C…300 °C tekee GN-astiasta sopivan monille ruoille – jäätelöstä kuumiin ruokiin – välttämätön
  • yksinkertainen – lujatekoinen reunojen muovaus ja tarttumattomat reunat helpottavat käyttöä
  • kätevä – tilaa säästävä pinottavana sekä helposti vaihdettava ja yhdisteltävä
  • helppohoitoinen – helppo puhdistaa ja konepestävä

TUOTEKUVAUS

Aina sopivan lämpöiset ruuat Royal Cateringin GN-vuoalla!

Royal Cateringin lujatekoinen GN-astia ruostumattomasta teräksestä kehitettiin varta vasten ammattimaista käyttöä varten ja soveltuu täten ravintoloihin, kanttiineihin, pikaruokaloihin, salaattibaareihin, kahviloihin, jäätelökioskeihin ja muuhun kaupalliseen toimintaan. GN-vuoassa voit säilyttää, pitää lämpimänä tai kylmänä mitä erilaisimpia ruokalajeja, kuten jäätelöä, salaatteja, keittoja tai laatikoita.

Gastronorm-mitoitettu keittiöväline ammattimaiseen käyttöön

Lujatekoisella ja muotonsa säilyttävällä rakenteellaan GN 1/9 astia on täydellinen täyttämään ravintola-alan sille asettavat tiukat vaatimukset ja lisäksi se erottuu edukseen ajattomalla muotoilullaan. Astia on 100 mm syvä ja sen tilavuus on 0,9 l. Tasaisten kulmien ansiosta GN-vuoat voidaan helposti pinota, asettaa lämpöhauteeseen tai kylmävitriiniin ja ottaa niistä myöhemmin myös helposti pois. Lisäksi reunojen erityinen muoto ehkäisee höyryn karkaamista ja takaa täten tehokkaan lämmön hyödyntämisen astioiden ollessa vesihauteessa.

Laadukas ruostumaton teräs valmistusmateriaalina antaa astialle lukuisia etuja. Materiaali on maku- ja hajuneutraali, erittäin pitkäikäinen ja vakuuttaa erinomaisella korroosion kestävyydellään. Ruostumaton teräs johtaa lisäksi halutun lämpötilan optimaalisesti ruokiin. Riippumatta siitä, halutaanko ruoat pitää kylminä tai lämpiminä: -20 °C…300 °C lämpötila-alueellaan GN-vuoka on ihanteellinen valinta niin pakastimeen kuin myös uuniinkin. Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä sileät pinnat on erittäin helppo puhdistaa. Myös pyöristetyt kulmat helpottavat GN-astian perusteellista ja nopeaa puhdistamista. Tämä lämpöhauteen varuste on tietysti myös konepestävä.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET