Tarjous
(3) Arvostelut

Tuote: EX10011497

|

Malli: RCWP-12LW

Mehupuristin - käsikäyttöinen - puu - 12 L - sis. puupalkit, painolevyn ja suodatinpussi

149,00 € 179,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tilava - 12 litran tilavuus mahdollistaa suurien hedelmämäärien samanaikaisen puristamisen
  • kestävä - ruostumattomasta teräksestä ja ja raudasta valmistettu vankka rakenne
  • yksinkertainen – pohjassa oleva nokka mahdollistaa mehun suoran virtauksen astiaan (ei sisälly toimitukseen)
  • käytännöllinen – paremman pidon takaamiseksi hedelmäpuristimen pohjalevy voidaan kiinnittää tukevasti pohjaan tai työtasolle
  • lisävarusteet - hedelmäpuristin on heti käyttövalmis kahden palkin, kahden puolikkaan painolevyn ja yhden suodatinpussin kera

TUOTEKUVAUS

Käytä manuaalista, ruostumattomasta teräksestä valmistettua hedelmäpuristinta omien mehujen ja viinien valmistamiseen

Royal Cateringin keittiövälineisiin kuuluva mehupuristin RCWP-12LW on ihanteellinen suurien hedelmämäärien mehustamiseen pienellä vaivalla. Mehupuristin toimii käsin ja sopii omenoille, viinirypäleille, marjoille ja muille hedelmille. Pienestä koostaan huolimatta hedelmäpuristin omaa suuren tilavuuden, jonka ansiosta se soveltuu sekä ammattikäyttöön että mehun ja viinin valmistukseen kotitalouksissa.

Perinteiset hedelmäpuristimet niihin kuuluvilla tarvikkeilla

Perinteisesti puusta ja raudasta valmistettu hedelmäpuristin on erityisen kestävä. Kairan rakenne saa aikaan korkean paineen pienellä vaivalla, jonka ansiosta mehu voidaan irrottaa kokonaan ulos hedelmistä. Hedelmäpuristimen tilavuus on 12 l, joten sen voi täyttää suurella määrällä hedelmiä, jotka voidaan mehustaa yhdessä työvaiheessa. Kartiopohjassa on nokka, jolla varmistetaan, että saatu hedelmämehu kulkee suoraan keräysastiaan (ei sisälly toimitukseen) ilman hävikkiä.

Puristimen kokoaminen ja käyttö vastaavat perinteistä mehustamistapaa ja kaikki käy hyvin yksinkertaisesti: ensiksi mukana toimitettu suodatinpussi laitetaan hedelmäastiaan, jonka jälkeen se täytetään hedelmillä, niin että yläreunaan jää n. 3 cm tila. Nyt kaksi puolikasta painolevyä sijoitetaan kairan ympärille, joiden päälle asetetaan kaksi etäisyyspalkkia ja puristuspalkki. Vivun avulla saadaan käsin aikaan paine, joka puristaa hedelmistä mehut. Puristimessa on jalat, jotka voidaan ruuvata alustaan kiinni niissä sijaitsevista rei´istä mahdollisimman hyvän pidon takaamiseksi. Näin vipua voidaan vetää voimakkaasti ja tehokkaasti, jolloin maksimimäärä mehua saadaan puristetuksi. Koska mehupuristin on käsikäyttöinen, soveltuu se myös erinomaisesti käytettäväksi ulkona tai missä tahansa, missä sähkö on vaikeasti tai ei lainkaan saatavilla.

Vinkki: mehuja ja viinejä voidaan tuottaa vielä nopeammin, jos hedelmät murskataan myllyllä etukäteen. Valikoiman mehupuristimia kotitekoisten mehujen valmistusta varten löydät myymälämme keittiöväline-kategoriasta.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


4.0

Perustuen 3 arvosteluun

08.02.2023

08.02.2023

Ihan mainio puristin pienimuotoiseen kotikäyttöön. Sangollinen marjoja menee kertapuristukseen ja vaikuttaa vahvarakenteiselta. Kunnon puristamiseen (loppuun asti) tein kyllä lisäpalikat, jotta saan hyödynnettyä kiertokangen ominaisuudet. Käytössä vain pehmeiden marjojen (herukat, viiniryläle ja aronia) puristamisessa, eli omenia en ole kokeillut. Helppo käyttää ja pestä/huoltaa. Lopputuotteet maailmanluokan "superdrinksua". Yksi tähti pois lähinnä siksi, että uuden suodatinpussin hankintahinta on kohtuuton 59 € eli puolet puristimen hankintahinnasta. Olen tosin vakuuttunut, että korvaava halvempi ratkaisu löytyy, kun suodatinpussi tulee matkan päähän. Vielä ei ole tarvinnut uusia.

08.02.2023

Très bon produit! Permet de presser les pommes facilement avec un peu de patience. Je n'obtiens pas encore un excellent rendement. Je dois encore affiner ma technique. Il vaut mieux acheter un fouloir avec car couper les pommes en dès ne fonctionne pas très bien. Attention toutefois à bien huiler le pas de vis après chaque utilisation pour éviter la rouille. J'utilise de l'huile de tournesol.