(1) Arvostelu

Tuote: EX10011579

|

Malli: RCMR-470P14

Metallinen viinipulloteline - 200 kg - hopea

75,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • yleissopiva – sopii kaikkiin sisustustyyleihin hillityllä ja elegantilla muotoilullaan
  • tilava – tämä malli tarjoaa paljon säilytystilaa neljällä tasollaan
  • kuormitettava – kokonaiskantavuus 200 kg
  • vankka – valittujen valmistusmateriaalien sekä nerokkaan rakenteensa ansiosta tuote erottuu edukseen erityisellä vankkuudellaan
  • pitkäikäinen – epoksipäällyste takaa tuotteen pitkäikäisyyden – myös kosteissa olosuhteissa
  • avoin rakenne – viinipullot helposti otettavissa ja asetettavissa hyllyyn kaikilta sivuilta

TUOTEKUVAUS

Elegantti viinipullohylly jopa 16 pullolle

Royal Cateringin ravintolalaitteisiin kuuluvassa viinipullohyllyssä säilytät jopa 16 viinipulloa koristeellisesti. Pitkäikäinen ja vankka viinipulloteline sopii hillityn muotoilunsa ansiosta niin ammattimaiseen ravintolatoimintaan kuin myös kotikäyttöön.

Ihanteellinen kosteissa olosuhteissa: epoksihartsipäällysteinen viinipullohylly

Metallinen viinipulloteline on päällystetty tyylikkäällä ja samalla suojaavalla epoksilla. Päällyste erottuu edukseen suojaavilla ominaisuuksillaan sekä kuivissa että kosteissa olosuhteissa. Materiaali on korroosionkestävä eikä lika pinty siihen helposti. Sileät pinnat ja avoin rakenne on helppo puhdistaa ja desinfioida.

Säilytä hienot viini sopivassa metallisessa viinipullontelineessä. Neljä mitoiltaan 45 x 30 cm säilytystasoa tarjoavat tilaa 16 viinipullolle. Jokainen taso on kuormitettavissa jopa 50 kg, joten telineen kokonaiskantavuus on 200 kg. Avoimen rakenteen ansiosta pääset käsiksi telineessä säilytettäviin pulloihin helposti. Tasojen välinen etäisyys on mukautettavissa yksilöllisesti.

Tämän viinipullohyllyn tukevuuden lisäksi myös siinä olevat ruuviliitokset ovat erittäin vankat ja kantavuudeltaan muita hyllyn osia jopa parempia. Runko koostuu neljästä, 45 cm korkeasta tangosta. Säädettävien jalkojensa ansiosta viinipullonteline seisoo suorassa ja tukevasti myös kaltevilla lattioilla.

Metallinen viinipulloteline on nopeasti koottavissa yksittäisistä osistaan kokonaiseksi telineeksi. Toimituksen sisältöön kuuluvat kiinnitysosat tekevät telineen kokoamisesta helppoa – ilman erillisiä työkaluja. Teline on erittäin kantava ja kestävä ilman seinäkiinnitystäkin.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


5.0

perustuen 1 arvosteluun

01.06.2023

Helppo koota.Todella hieno.