Trustpilot
Tarjouksessa
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä
Royal Catering

Popcorn kone sis. kärry ja LED-lamppu

489,00 € 529,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX18000312

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
489,00 €
3+
5%
464,55 €
5+
10%
440,10 €
10+
15%
415,65 €
Avainominaisuudet
  • kauko-ohjattu LED-RGB-valaistus 16 värillä ja usemmalla valoefektillä
  • tehokas– 1 600 watin ansiosta jopa 6 kg popcornia tunnissa
  • sisältää lisävarusteet – popcorn-kauhan ja mitta-astian
  • käyttöturvallisuus – Teflonpinnoite, sekoitussysteemi ja ylikuumenemissuoja
  • mukava työskentely mahdollista mihin kellonaikaan tahansa valaistuksen ansiosta
  • katseenvangitsija – houkuttelee suuret ihmisjoukot, erityisesti lapset
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Paino
0 kg
Paketin mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Lähetyspaino
0 kg

Toimituksen sisältö

  • Popcorn-kone RCPW-16.1
  • LED-lamppu RCBL-9W27
  • IR-kauko-ohjain
  • Kärry
  • Popcorn-kauha
  • Mitta-astia
  • Kattila
  • Käyttöohjeet

Tuotekuvaus

Popcorn kone sis. kärry ja LED-lamppu

Royal Cateringin RCPW-16.1 popcorn-kone on suunniteltu erityisesti ammattimaiseen käyttöön ja se on takuuvarma katseenvangitsija tilanteessa kuin tilanteessa. Se ei vaikuta pelkästään ainutlaatuisella amerikkalaisella tyylillään vaan myös lämmitetyllä levyllään ja tehokkaalla lämpövastuksellaan. Hyödynnä tarjoustamme ja hanki itsellesi kärryn ja LED-lampun sisältämä popcornkone, jolla vakuutat asiakkaasi erityisellä popcornelämyksellä. LED RGB-valaistus houkuttelee lapset ja aikuisetkin ostamaan popcornia. Täten tämä kone on pakollinen lisä elokuvateattereihin, suuriin tapahtumiin tai yksityisiin tapahtumiin.
Kärryn ansiosta popcornkone soveltuu myös liikkuvaan käyttöön. Suuret eturenkaat takaavat sen, että laite pysyy vakaasti pystyssä, kun taas pienemmät takapyörät pyörivät 360° ja helpottavat täten kärryn liikuttelua. Kaksi seisontajarruja pitävät huolen siitä, että koneen käyttö sujuu ongelmitta kärryn pysyessä tällöin tukevasti paikoillaan.
Tehokkaan, integroidun lämpövastuksensa, joka työskentelee 1600 watin teholla, ansiosta kone lämpenee nopeasti käyttövalmiuteen. Koneella voit valmistaa jopa noin 16 litraa popcornia tunnissa (vastaa n. 5 6g popcornia tunnissa). Kone mahdollistaa yhtä hyvin sekä valkoisen, keltaisen että erimuotoisten popcornien valmistamiseen.
Koneen etupuolelle on asetettu LED-RGB-hehkulamppu popcornin parhaan mahdollisen esille panon saavuttamiseksi. Tämä loistaa 16 eri värinä, jotka pohjautuvat kolmesta eri perusväristä, punainen, vihreä ja sininen. Täten LED-RGB-valaisin voi loistaa lähes mitä vaan väriä.
Toimitukseen sisältyvällä kauko-ohjaimella voit vaihtaa värejä ja asettaa kuutta eri efektiä. Sääditpä sitten kirkautta tai valitsit salama- tai diskovaloefektin, tällä lampulla popcorn-kone saavuttaa aina tilaisuuteen sopivan tunnelman. Muina toimintoina voit valita valon hitaan voimistumisen tai himmentymisen sekä säätää värin vaihtuvuuden nopeutta.
Alumiinista valmistetun kattilan läpimitta on 18,5 cm ja syvyys 5,8 cm ja se on irrotettava, joka helpottaa sen puhdistamista. Kattilan laadukas Teflonpinnoite ehkäisee popcornin kiinnipalamisen kattilaan. Ammattimaiseen popcornin valmistukseen suosittelemme käytettäväksi kookosöljyä tai palmurasvaa, joilla on korkea savuamispiste (240 °C), jonka vuoksi ne soveltuvat parhaiten käyttötarkoitukseen.
Popcorn-kone on valmistettu suurimmalta osin hyvälaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja on täten helposti puhdistettavissa ja korroosionkestävä. Lisäksi ruostumattomalla teräksellä on erinomainen väsymislujuus ja iskunkestävyys ja se on terveyden kannalta harmiton materiaali. Kotelon sivut on alumiinia.
Koneen lasit on kovaa lasia. Onnettomuustilanteessa lasi hajoaa pieniksi kappaleiksi eikä muodosta siruja, jotka saattaisivat aiheuttaa viiltohaavoja. Lisäksi lasit mahdollistavat yhdessä sisätilan valaistuksen kanssa, sen että asiakkaat voivat seurata popcornin valmistusta. Ostaessasi popcornkoneen saat mukana sopivan perusvarustuksen ilmaiseksi kaupan päälle. Se sisältää kätevän kauhan ja mitta-astian. Käytännöllinen kauha soveltuu erinomaisesti mitta-astian, pussien tai itse popcorn-koneen täyttöön. Mitta-astian täyttötilavuus on 0,5 litraa ja sillä voidaan annostella tarkasti niin öljy, suola/sokeri tai maissinjyvät. Lisävarusteet on valmistettu kestävästä muovista ja ne voidaan puhdistaa nopeasti ja helposti.
Etuovien avaaminen ja sulkeminen sujuu helposti magneettien avulla. Oveen liitetty tarjoiluluukku mahdollistaa popcornin helpon oton ja annostelun. Pohjan rei’itys pitää huolen siitä, että poksahtamattomat maissijyvät, murut ja ylimääräinen öljy kulkeutuvat alapuolella sijaitsevaan keräysastiaan. Astia on helppo irrottaa puhdistamista varten. Ainutlaatuisen ulkonäkönsä ja kulttimaisen retro-tyylinsä ansiosta kone on oikea katseenvangitsija. Lisäksi se vakuuttaa varustuksellaan: siinä on ylikuumenemissuoja, joka sammuttaa laitteen liian korkean lämpötilan tapauksessa, sekä 4 liukumatonta kumijalkaa, jotka pitävät koneen pysyvästi paikoillaan ja suojelevat alustaa, jolle kone sijoitetaan, naarmuuntumiselta.

Arvostelut


Lajittele :

Usein kysytyt kysymykset

Mitä öljyä minun tulisi käyttää popcornin valmistuksessa?

Kone kuumenee jopa 270 °C:een, valitse öljy, joka saavuttaa tämän lämpötilan.

Onko laitteessa ylikuumenemissuoja?

Kyllä, popcorn-kone on varustettu termostaatilla joka sammuttaa kattilan kuumennuksen, heti kun maksimilämpötila, 270 °C, on saavutettu.

Kuinka pitkäikäinen LED-lamppu on?

LED-Lampun elinikä on 20 000 tuntia.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme