Uusi

Tuote: EX10021489

|

Malli: SWG-EMP 50S300

Käsimagneettinostin - 50 kg

459,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tehokas - pitää metalliosat tukevasti kiinni 50 kg:n painoon asti 284 kg:n tartuntavoimalla
  • TEHOKAS - Tehokas sähkömagneetti saa virtansa korkealaatuisesta ladattavasta akusta
  • yksinkertainen - magneetti aktivoidaan ja deaktivoidaan kahdella painikkeella
  • Grippy - Suuri, eristetty kahva mahdollistaa tukevan otteen esineestä myös kuumana
  • muuttuva – asennuspinnan muotoilu sopii litteille ja pyöreille metalleille

TUOTEKUVAUS

Pidä metallit tukevasti paikallaan Stamos Germany-käsimagneettinostimella

Kädessä pidettävällä magneettinostimella saat aina lujan otteen metallilevyistä tai -putkista. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti aktivoimalla magneettia, joka saa virtansa tehokkaasta akusta. Käytä magneettitarttujaa metallikappaleiden nostamiseen, sijoittamiseen tai siirtämiseen. Se on tukevasti kädessä, on suojattu kuumuudelta ja helpottaa työtäsi!

Magneettinen käsinostin tekee vaikutuksen yksinkertaisella toiminnallaan

Voit helposti aktivoida käsinostimen magneetin 50 kg nostovoimalla painikkeella. Tämä luo turvallisen yhteyden metallikappaleeseen, jota haluat siirtää. Kosketuspinta, jonka mitat ovat 8,75x5,5 cm, on suunniteltu niin, että voit käyttää sitä tasaisille ja kaareville pinnoille. Suuren, 284 kg:n tartuntavoiman ansiosta metallikappaleen nostaminen ja siirtäminen on erityisen turvallista. Vapauta käsimagneettinostin uudelleen poistamalla se käytöstä toisella painikkeella.

Voit käyttää käsimagneettinostinta tehokkaalla akulla. Tarkista turvallisuutesi vuoksi lataustaso kahvaan integroidusta näytöstä. Jos se on liian alhainen, näyttö vilkkuu ja lataat akun mukana toimitetulla virtalähteellä. 

Käsitarraimen kompaktin ja kevyen rakenteen ansiosta voit helposti käsitellä sitä myös ahtaissa tiloissa. Lämpöeristetyn kahvan ansiosta voit myös siirtää kuumia metallikappaleita turvallisesti esimerkiksi plasmaleikkauksen tai hitsauksen jälkeen. Mutta pääsy teräviin esineisiin on myös turvallisempaa magneettitarraimen avulla. Ei ole väliä miten käytät sitä: arvostat manuaalista magneettinosturia välttämättömänä apulaisena työpajassasi tai rakennustyömaalla!

TEKNISET TIEDOT