Trustpilot
(4) arvostelua
Stamos Germany

Puikkohitsauskone ja 2 hitsausmagneettia - 250 A - 8 m johto - Hot Start-toiminto

199,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX18000469

|

Malli: S-MMA-250PI.2-SET-1

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
199,00 €
3+
5%
189,05 €
5+
10%
179,10 €
10+
15%
169,15 €
Avainominaisuudet
  • nopea - tehokas jopa 250 A hitsausvirralla
  • vertaansa vailla oleva liikkumisvapaus - 8 m pitkä puikko- ja maakaapeli
  • tarkka - kirkas LED-näyttö
  • iso elektrodipidike - halkaisijaltaan enintään 5 mm elektrodeille
  • käytännöllinen - 2 hitsausmagneettia optimaaliseen hitsauksen hallintaan
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Paino
0 kg
Paketin mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Lähetyspaino
0 kg

Toimituksen sisältö

  • Elektrodihitsauskone S-MMA-250PI.2
  • Puikkojohto / virtajohto ja elektrodipidike (8 m)
  • Maakaapeli (8 m)
  • Virtajohto (2 m)
  • Käyttöohjeet
  • 2 hitsausmagneettia SWG-MWH-S

Tuotekuvaus

Ammattimainen MMA-hitsauskone käytännöllisillä hitsausmagneeteilla

Stamos Germanyn puikkohitsauskone S-MMA-250PI.2 modernilla IGBT-invertteriteknologiallaan on erityisen tehokas MMA-250 A:n hitsausvirrallaan. Hyvä teho yhdessä erityisen pitkän 8 m johdon kanssa tekee hitsauskoneesta sopivan korjaamoiden ja tehdashallien lisäksi myös liikkuvaan käyttöön korjaus- ja huoltotöissä ulkona. Settiin sisältyvät hitsausmagneetit auttavat yhdistämään työkappaleet tarkasti.

Lisää joustavuutta ammattilaissarjan puikkohitsauskoneella

Täydellä 250 ampeerin virralla saavutetaan 60 prosentin toimintakerroin. Kun tehoa lasketaan 194 ampeeriin, voidaan koneella hitsata tauotta. Hitsausvirtaa, joka näkyy selkeästi suurella LED-näytöllä, voidaan säätää portaattomasti 20 - 250 A:n välillä. Tehokkuutensa ansiosta laite voi hitsata jopa 10 mm paksuiset metallit nopeasti ja tarkasti.
Hitsauskone on varustettu 8 m pitkällä puikkohitsauskaapelilla ja maakaapelilla. Tavanomaista pidemmän kaapelinpituuden vuoksi laite mahdollistaa maksimaalisen joustavuuden työskentelyyn. Elektrodipidike sopii halkaisijaltaan jopa 5 mm:n elektrodeihin. Hitsauskone hitsaa materiaaleja, kuten terästä, rautaa, valurautaa, nikkeliä ja kuparia niiden paksuuden ollessa vähintään 1,5-10 mm.
Puikkohitsauskoneen Hot-Start-toiminto takaa sen, että käynnistettäessä hitsausvirta nousee automaattisesti ja lyhyeksi aikaa. Tämä ”Hot Start” kuumentaa hitsaussauman alkukohdan optimaalisesti, jotta elektrodi ei juutu kiinni, ja pysyvät ja siistit hitsaustulokset voidaan taata.
Puikkohitsauskoneen jatkuva toimintavarmuus ja pitkäikäisyys turvataan ilmajäähdytyksellä sekä ylikuumenemissuojalla. Mukava kantohihna ja kevyt paino takaavat koneen kannettavuuden.

Vaivatonta työskentelyä

SWG-MWH-S-hitsausmagneetit on suunniteltu erityisesti metalliosiin käytettäväksi ja ne varmistavat vahvan magneettisen kontaktin yksittäisten komponenttien välillä ilman, että niistä täytyy pitää kiinni. Vahvat magneettikiinnikkeet voidaan kiinnittää eri kulmista (45 °, 90 °, 135 °) ja näin ne toimivat hitsauksen aikana optimaalisena pidikkeenä metalliosille, joiden paino on enintään 11 kg. Magneettikulmat omaavat lujan teräspäällysteen ja takaavat siten korkean kestävyyden. Setti sisältää kaksi kulmaa.

Arvostelut


4.8

Perustuen 4 arvosteluun

Lajittele :

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Hei, tuote vastaa odotuksiani, erittäin käytännöllinen työhön, täydellinen kaapelin pituus. Pieni yksityiskohta, harmi ettei sen mukana toimiteta säilytyslaatikkoa. Erittäin sydämellisesti.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Italy

Se toimii, mutta ei niin kuin pitäisi

Hitsauskone saapui hienossa laatikossa, mutta sitä ei pakattu kovin hyvin, yksi ristikko irrotettiin ja se näytti myös jo käytetyltä, mutta käytin sitä intensiivisesti tämän ensimmäisen kuukauden ja se toimii hyvin, mutta 3/4 mm paksuuteen asti ja 2,5 elektrodia /3mm, isommilla paksuuksilla ja 3,5 ja 4 elektrodit ei hitsaa hyvin, ärsyyntyneenä kokeilin sitä mittaamalla lähtöampeerit ja verrattuna näytöllä näkyvään se on täysin erilainen ja pienempi.Se on annettu 250A mutta klo. Suurin osa se saavuttaa 160 A, mikä on sääli aukon vuoksi. Nyt olen ottanut yhteyttä tukeen, joka yrittää ratkaista asian, mutta se on silti haittaa, koska en voi olla pitkään ilman hitsauskonetta ja joudun ostamaan toisen. Positiivisena on se, että kaapelit ovat korkealaatuisia, negatiivisena seikka, en saanut magneetteja.

Vastaus käyttäjältä

Kiitos mielipiteestäsi. Haluamme auttaa häntä ja haluamme edelleen kehittyä, mutta välttääksemme ongelman tulevaisuudessa tarvitsemme hänen tukeaan. Yhdessä me onnistumme.
Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Italy

Ammattilaisille

Hitsaajalle se sopii erinomaisesti sekä harrastukseen että ammattityöhön.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Netherlands

Ei kommentteja.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löytäisin sopivan hitsausmaskin?

expondo-verkkokaupan hitsauskone-kategoriasta löytyy alakategoria "hitsausmaskit", josta löydät laajan valikoiman maskeja.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme