Trustpilot
Tarjouksessa
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Hitsaushaalari - koko XXL - sininen

40,99 € 43,22 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10021328

|

Malli: SWC01BXXL

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 30. heinäkuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
40,99 €
3+
5%
38,94 €
5+
10%
36,89 €
10+
15%
34,84 €
Avainominaisuudet
  • turvallinen – paloa hidastava koko vartalon puuvillahaalari (OZ11) tarjoaa täydellistä suojaa
  • hyvin sopiva – koko XXL, pituus 166 cm ja rinnan leveys 47/52.5 cm
  • tehokas – eristetty nepparikiinnitys suojakerroksella kipinöitä ja liekkejä vastaan
  • suojaava – käännettävä kaulus tarranauhalla suojaa kaulan aluetta
  • käytännöllinen – kätevät ylävartalon läppätaskut pienempiä varusteita varten
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Palosuojattu hitsaushaalari työpajallesi

Hitsaushaalari suojaa sinua niskasta nilkkoihin hitsaustöitä suorittaessasi. Kattava suojapuku ei ainoastaan tarjoa sinulle luotettavaa suojaa, vaan myös korkeatasoista mukavuutta, joka mahdollistaa maksimaalisen liikkumisvapauden. Lisäksi se tekee vaikutuksen monilla tarkkaan harkituilla yksityiskohdillaan, jotka helpottavat työtäsi!

Täyden liikkuvuuden työhaalarit

Tämä työhaalari tarjoaa sinulle useita paloa hidastavia ominaisuuksia, jotka suojaavat sinua työskennellessäsi hitsauskoneen kanssa tai muissa vastaavissa tulitöissä. Palonkestävästä puuvillasta (OZ 11) valmistettu materiaali peittää koko vartalosi. Se antaa erittäin hyvän perussuojan hitsaustöille, mutta sitä kannattaa myös täydentää erityisillä suojavarusteilla, kuten hitsausesiliinalla, hitsauskäsineillä tai päänsuojalla. Tämä sininen työhaalari on kattava suojapuku moniin erilaisiin töihin, joissa syntyy tai käytetään tulta ja kipinöitä.
Hitsaajan haalarin nepparit ovat eristettyjä ja peitetty paloa hidastavalla suojakerroksella. Lisäksi se suojaa niskaasi tehokkaasti taitettavalla kauluksella, jonka suljet turvallisesti tarrakiinnitteillä. Neppareilla säädettävät hihanhelmat ovat tulen- ja lämmönkestäviä. Tämä tarkoittaa, että olet suojattu liekkien vaikutuksilta päästä varpaisiin.
Jos luotettavan suojan lisäksi myös korkea mukavuus on sinulle tärkeää, tämä hitsaushaalari on oikea valinta juuri sinulle. Mukavan puuvillan lisäksi haalarin leikkaus tarjoaa riittävästi liikkumisvapautta kaikenlaisten työtehtävien suorittamiseen esteettä. Positiivista kokonaisvaikutelmaa täydentävät neppareiden ja tarrakiinnitysten vaivaton käyttö, samoin kuin neppareilla säädettävät hihansuut ja joustava vyötärönauha. Haalarin tarkkaan harkittu muotoilu on viimeistelty ylävartalon läppätaskuilla, joissa voit säilyttää pieniä varusteita tai henkilökohtaisia tavaroitasi.
Vinkki: Kun valitset sopivaa kokoa, huomioi teknisessä taulukossa annetut mitat!

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


Lajittele :

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme