Tarjous

Tuote: EX10021456

|

Malli: S-WMW-ER70S-4 0.8-5.0KG

Hitsauslanka - teräs - ER70S-4 - 0.8 mm - 5 kg

42,99 € 75,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • optimaalinen – sopii suojakaasuhitsaukseen MIG/MAG hitsauskoneilla
  • tehokas – saavuttaa erinomaiset hitsaustulokset seostamattomia teräksiä hitsatessa
  • yhteensopiva – 0.8 mm kokoiselle langansyötölle
  • riittoisa – 5 kg hitsauslankaa jatkuvaan hitsaukseen
  • vankka – erittäin pitkä käyttöikä

TUOTEKUVAUS

Optimaalinen MIG/MAG-hitsauslanka hitsauskoneeseesi

Haluatko hitsata seostamattomia teräksiä MIG/MAG-hitsauskoneellasi? Käytä sitten Stamos Welding Groupin korkealaatuisesta terässeoksesta valmistettua hitsauslankaa! Tämä umpilanka antaa parhaat tulokset rakennusterästä ja muita seostamattomia teräksiä hitsatessa.

Mig-hitsauslanka 0.8 mm saavuttaa aina parhaat lopputulokset

Mig-lanka 0.8 mm:n halkaisijalla soveltuu seostamattomien terästen hitsaukseen. Varmista kuitenkin, että se vastaa hitsauskoneesi langansyöttöä. Käytä suojakaasuna seostamattomille teräksille luokan M2 tai M3 aktiivisia suojakaasuja, joissa on korkea argonpitoisuus, tai C1. Tasapainoisen, hiiltä, piitä ja mangaania sisältävän kemiallisen koostumuksen ansiosta saavutat ihanteelliset ja vahvat hitsaussaumat. Tämä umpilanka vakuuttaa korkealla valokaaren vakaudella ja vähäisellä roiskemäärällä. Sen avulla hitsausjälki onkin aina erityisen laadukasta.

Kelan 5 kg lankamäärän ansiosta hitsaat tehokkaasti pitkiäkin aikoja. Hitsauslanka 0.8 mm soveltuu ihanteellisesti MIG/MAG-hitsaustöihin rakennustyömailla, laivanrakennuksessa tai seostamattomasta teräksestä tai hienorakeisesta hiilimangaaniteräksestä valmistettujen paineastioiden hitsaukseen.

TEKNISET TIEDOT