Tarjous

Tuote: EX18000525

|

Malli: SBS-CO-100-SET

CO2-mittari ulkoisella anturilla – mukaan lukien lämpötila ja kosteus

139,00 € 179,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen – mittaa hiilidioksidipitoisuutta, lämpötilaa ja kosteutta
  • selkeä – suuri LCD-näyttö kaikille kolmelle mittausalueelle yhdellä silmäyksellä
  • tarkka – CO2- ja kosteusmittaustulokset ± 3 % tarkkuudella, lämpötila noin ± 0,3 °C
  • turvallinen – hälytystoiminto ylitetyille enimmäisarvoille
  • tehokas – laajentaa lämpötilan mittausalueen -40 - 125 °C välille

TUOTEKUVAUS

CO2-mittari turvallisen sisäilman takaamiseksi

Ihmiset hengittävät, autot kaasuttavat, molemmat tuottavat hiilidioksidia. Se, mikä kuulostaa aluksi aivan luonnolliselta, voi johtaa ylisuurina annoksina terveyshaittoihin. Mittaustekniikan asiantuntijan, Steinberg Systemsin CO2-mittari SBS-CO-100 -SETkertoo, kuinka suuri CO2-kuormitus on. Mukana tulevan ulkoisen anturin ansiosta määrität tarkat arvot lämpötilalle ja kosteudelle – ja kaikki yhdellä silmäyksellä.

Tarkat mittaustulokset CO2-mittarilla – myös lämpötilan ja kosteuden osalta ulkoisen anturin avulla

CO2-mittarissa on LCD-näyttö, jossa hiilidioksidipitoisuus näkyy suurinumeroisena. Lisäksi voit asettaa raja-arvon mitatulle CO2:lle. Jos tämä ylittyy, kuuluu hälytys. Näin saat selkeän varoituksen työpaikan tai myyntialueen kriittisestä hiilidioksidipäästöjen tasosta ja pystyt reagoimaan asianmukaisesti.

Lisäksi laite mittaa tarkasti lämpötilan ja kosteuden. Arvot näkyvät näytöllä tarkkuudella 0,1. Lämpötila mitataan laitteeseen integroidulla anturilla alueella -30 - 60 °C. Ulkoisen anturin sisältyessä sarjaan laajenee lämpötila-alue -40:stä jopa 125 °C: seen. 

Kosteus mitataan alueella 0 - 100 RH (ei kondensoituva) ja kirjataan ±3 prosentin tarkkuudella. Kaikki arvot päivitetään 5 sekunnin välein, jotta ne ovat aina ajan tasalla kosteuden, lämpötilan tai CO2-pitoisuuden suhteen.

CO2-mittari on sijoitettu tukevaan muoviseen (ABS) koteloon. Tämän seurauksena se kestää suuriakin lämpötilan tai kosteuden vaihteluita. Laitteessa on verkkojohto, joka takaa luotettavan virransyötön. Tarvittaessa hiilidioksidimittaria voidaan käyttää myös paristoilla lyhyen aikaa.

Käytä Steinberg Systemsin CO2-mittaria varmistaaksesi optimaalisen huoneilman, jossa kosteus, lämpötila, mutta myös hiilidioksidipitoisuus on oikea!

TEKNISET TIEDOT