Tarjous

Tuote: EX10030883

|

Malli: SBS-LF-157

Instrumenttivaunu - 2 mitoiltaan 65 x 47 x 5 cm tasoa - 1 vetolaatikko - 3 astiaa - 40 kg

149,00 € 259,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • hyvä järjestys – 2 helposti tavoitettavissa olevaa säilytystasoa ja kätevä vetolaatikko 
  • tilava – mitoiltaan 65 x 47 x 5 cm olevat tasot ja 17 x 35 x 8 cm vetolaatikko tarjoavat runsaasti tilaa välineille
  • liikuteltava – 4 muovista (ABS/PVC) pyörää (kaksi seisontajarrulla) sekä työntökahva
  • kätevä – kolme joustavaa, 360° kääntyvää astiaa (yksi kannellinen) nopeaan roskien poisheittoon
  • lujatekoinen – vankka muovinen (ABS) rakenne kestää jopa 40 kg

TUOTEKUVAUS

Kaikki aina käden ulottuvilla liikuteltavalla instrumenttivaunulla

Pidätkö järjestyksestä ja haluat säilyttää tarvittavat välineet aina käden ulottuvilla? Tällöin tarvitset Steinberg Systemsin instrumenttivaunun! Vaunun kahdella tasolla ja vetolaatikossa pidät välineet aina parhaassa järjestyksessä olipa kyseessä sitten koeputket nesteet tai käsipaperit.

Vankka mutta liikuteltava! Steinberg Systemsin laboratoriovaunu

Käytä vaunun kahta, mitoiltaan 65 x 47 x 5 cm olevaa tasoa välineiden säilyttämiseen käden ulottuvilla. Korotetut reunat estävät tavaroiden putoamisen tasoilta. Samalla yksi sivu on auki, mikä helpottaa välineiden ottamista vaunusta ja niiden lastaamista sinne. Lisää säilytystilaa tarjoaa mitoiltaan 17 x 35 x 8 cm vetolaatikko, jotka on sijoitettu mukavalle korkeudelle suoraan ylimmän säilytystason alapuolelle. Laboratoriovaunu on varustettu jopa roskien varalle. Voit kiinnittää kolme kätevää astiaa (yksi kannellinen) haluamaasi kohtaan ja kääntää niitä tarvittaessa 360°.

Säilytätkö laitteita ja nesteitä kaapissa tai varastossa ja haluat siirtää ne kaikki nyt työpöydällesi? Tätä varten instrumenttivaunu tarjoaa reilusti tilaa ja kuljettaa kaikki tarvikkeet neljällä pyörällään ja työntökahvallaan nopeasti ja mukavasti juuri sinne, missä niitä tarvitset! ABS:stä ja PVC:stä valmistettujen pyörien materiaaliyhdistelmä on erityisen hellävarainen jopa herkille lattioille. Vaunun paikallaan pysyvyydestä huolehtii kaksi luotettavaa seisontajarrua. 

Kestävästä muovista valmistettujen putkien ja hyllyjen ansiosta kuljetusvaunu tekee vaikutuksen vakaalla rakenteellaan, joka kantaa jopa 40 kg. Käytetyt materiaalit ovat erittäin helppohoitoisia ja kestäviä, joten laboratoriovaunu ei petä sinua päivittäisessäkään käytössä. Laboratorion lisäksi vaunu sopii myös lukuisiin eri käyttöympäristöihin, kun liikuteltava, mutta samalla hyvin järjestetty säilytystaso on tarpeen!

TEKNISET TIEDOT