Tuote: EX10030106

|

Malli: SBS-KW-300KE WR

Koukkuvaaka - 300 kg - roiskeenkestävä

199,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • Vedeltä suojattu kuori
  • Kuoren suojaluokka IP65
  • Enimmäispunnituspaino 300 kg / Punnitustarkkuus 50 g
  • Helppo käyttää: vain kolme painiketta kaikkia toimintoja varten / Suuri valaistu LED-näyttö
  • Sis. turvasakkelin ja turvakoukun ruostumattomasta teräksestä / Laadukas mikropiiri takaa tehokkuuden ja tehon tasaisuuden
  • Kestävä rakenne / Sis. lyijyakun ja kauko-ohjaimen

TUOTEKUVAUS

Steinberg Systemsin roiskeenkestävä SBS-KW-300KE WR -koukkuvaaka kehitettiin erityisesti ulkokäyttöön ja kestää hyvin kovaakin päivittäistä käyttöä. Teräksestä valmistettu vankka kuori (suojaluokka IP65) takaa laitteen kestävyyden. Kuoressa on kumitiiviste, joka suojaa kaikenlaiselta kosteudelta, kuten mistä tahansa suunnasta tulevilta sateilta, roiskeilta tai suuttimesta tulevilta vesisuihkeilta. ON/OFF-kytkin on suojattu niin, ettei vesi pääse koukkuvaa'an sisälle. Niinpä vaaka täyttää kaikki suojakuorille asetetut vesi- ja kosteussuojavaatimukset suojaluokissa 1-5. Rakenteensa ja kuorensa (suojaluokka 6) ansioista vaaka on täydellisesti suojattu pölyltä ja niinpä pöly ei pääse tunkeutumaan se sisälle. Laitteen sisälle ei voi kertyä pölyä.

Kuoren suojaluokka IP65

Suojaluokat määritellään ammattimaista käyttöä varten. Suojaluokat osoittavat, missä olosuhteissa laite voi toimia moitteettomasti, eli mitä ympäristövaikutuksia (pöly, kosteus) se kestää. IP-koodia käytetään kuoren suojaluokan määrityksessä. IP-koodi koostuu kahdesta numerosta. Numeroyhdistelmä osoittaa kulloisenkin suojaluokan seuraavalla tavalla: Ensimmäinen numero, 6, osoittaa laitteen kestävyyden kontaktia ja vierasesineitä vastaan. Toinen numero, 5, osoittaa laitteen kestävyyden vettä ja kosteutta vastaan.

SBS-KW-300KE WR -koukkuvaaka punnitsee 300 kg saakka ja ilmoittaa punnitustuloksen 50 g:n tarkkuudella. Soveltuu päivittäiseen käyttöön työmaalla ja varastolla. Kokonsa ja alhaisen painonsa ansiosta koukkuvaaka on lyömätön apuväline. Ammattimaisen SBS-KW-300KE WR -koukkuvaa'an käyttö on helppoa, koska sen näppäimet ovat selkeät. Erilaiset asetusvaihtoehdot ja helppo valikko mahdollistavat monia erilaisia säätömahdollisuuksia. Moderni muotoilu ja LED-näyttö viimeistelevät tämän kätevän laitteen.

Tietoja Steinberg Steinberg Systemsin SBS-KW-300KE WR -koukkuvaa'asta:

TEKNISET TIEDOT