Tarjous

Tuote: EX18000548

|

Malli: SBS-LZ-6000HS

Mikrosentrifugi neljällä 8-nauhaisella PCR-putkella 0,2 ml RCF 20 600 xg ja lisäkulmaroottorilla 24 x 1,5/2 ml

1 399,00 € 2 129,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen – neljän putkiliuskan samanaikainen käsittely 8PCR 0,2 ml tai 24 putken à 1,5/2 ml
  • tehokas – 500 W moottori ja 20 600 xg suhteellinen sentrifugaalivoima
  • säädettävä – nopeus jopa 300 - 16 000 kierr./min
  • käytännöllinen – ajastin jopa 99 min tai jatkuva käyttö
  • liikuteltava – kevyt ja kompakti rakenne mahdollistaa ongelmattoman kuljetuksen

TUOTEKUVAUS

Joustava pöytäsentrifugi kahdella kulmaroottorilla

Työskenteletkö teollisuuslaboratoriossa, tutkimuskeskuksessa tai oppilaitoksissa, kuten koulussa tai yliopistossa? Sitten sinulla tulisi olla Steinberg Systemsin pöytäsentrifugi! Sen avulla voit suorittaa tarkkoja laboratoriokokeita ja se tukee sinua ammattimaisesti monenlaisissa tehtävissä laboratoriossa. Tällä setillä saat neljälle putkiliuskalle 8PCR 0,2 ml sopivan roottorin lisäksi myös ylimääräisen kulmaroottorin 24 x 1,5/2 ml putkille.

Olipa kyse putkiliuskoista tai putkista, pöytäsentrifugi tuottaa aina parhaat tulokset

Sähkökäyttöisen sentrifugin moottorin teho on 500 W. Roottorin avulla sentrifugissa voidaan käsitellä samanaikaisesti neljää 8PCR 0,2 ml putkinauhaa. Jos vaihdat sisäänrakennetun kulmaroottorin ylimääräiseen roottoriin voit käsitellä samanaikaisesti 24 putkea à 1,5/2 ml. Kierrosnopeutta voidaan säädellä 300 - 16 000 kierr./min väliltä mikroprosessorin kautta, ja se aikaansaa jopa 20 600 xg suhteellisen sentrifugaalivoiman. Tämä tekee laboratoriosentrifugista erittäin mukautuvan ja mahdollistaa kullekin näytteelle parhaan pyörimisnopeuden valinnan. Portaattomasti säädettävissä olevan kierrosluvun avulla saavutetaan korkea keskipakoisvoima erottamaan kiinteät partikkelit nesteestä, jotka voidaan erottaa lopuksi toisistaan helposti dekantoimalla. Kymmenen esiasetettua nopeutta helpottavat käyttöä. Hälytystoiminnolla varustettu kansi suojaa näytteitä saastumiselta. Hälytystä lukuun ottamatta sähkökäyttöinen sentrifugi toimii hiljaa ja sujuvasti. Lisäksi laite on suojattu liialliselta nopeudelta, ylijännitteeltä, sähköiseltä lukitusvirheeltä ja siinä on epätasapainon tunnistus.

Kevyen ja kompaktin rakenteensa ansiosta on sähkökäyttöisen sentrifugin kuljetus vaivatonta. Lisäksi se mahtuu tilaasäästävänä myös ahtaisiin työtiloihin.  Laitteessa on ajastin, joka voidaan säätää 0 - 99 minuutin välille. Näin säästyt turhalta odotusajalta sentrigufin sammuessa automaattisesti ajastimen ajan umpeuduttua. Yli 99 minuutin sentrifugointiajoille laitetta voi käyttää "jatkuva käyttö"-toiminnolla. Kaikki arvot näkyvät selvästi digitaalinäytöllä ja niitä voidaan säätää desinfioitavasta ohjauspaneelista.

TEKNISET TIEDOT