Trustpilot
(1) arvostelu

Takymetri

1 999,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10030627

|

Malli: SBS-THE-600

Parhaan hinnan takuu

Alhainen varastotilanne

Pidä kiirettä! Vain vähän tuotteita jäljellä.

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 30. heinäkuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
1 999,00 €
3+
5%
1 899,05 €
5+
10%
1 799,10 €
10+
15%
1 699,15 €
Avainominaisuudet
  • kantama - mittaustulokset 0,3 sekunnissa jopa 600 metrin kantamalla ilman prismaa ja jopa 5 km prisman kanssa
  • tarkka - tarkat mittaustulokset prismalla (± (2 + 2 ppm x D) mm) ja ilman prismaa (± (3 + 2 ppm x D) mm)
  • helppokäyttöinen - kuusirivinen LCD-näyttö, taustavalo ja näppäimistö, jossa 24 näppäintä
  • kulman mittaus - kaksiakselinen kompensointi 2"/ 5"- valinnaisella tarkkuudella
  • liitäntä - yhteys tietokoneeseen RS232C: n tai USB: n kautta, tietojen tallennus SD-kortille
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Takymetri mittaa rakennustyömaita ja muita suuria alueita - erittäin täsmällisesti!

Takymetri tarjoaa kaiken mitä tarvitset suurten alueiden, kuten työmaiden tai tunnelijärjestelmien mittaamiseen. Voit mitata etäisyyksiä sekä kulmia ja saavuttaa tarkat tulokset nopeasti ja luotettavasti. Takymetri tarjoaa optimaalisen mittaustekniikan teiden, maanalaisten käytävien, tunneleiden tai patojen mittaukseen. Sille on ominaista käyttäjäystävällisyys, minkä ansiosta sitä on helppo käyttää monenlaisissa mittausprojekteissa.

Takymetri enintään 5 km:n kantamalla

Takymetrillä voit mitata pitkiäkin matkoja, vähimmäisetäisyys tarkennusta varten on 1 m. Mittausmenetelminä sinulla on käytettävissäsi mittaukset heijastimella tai ilman. Prismattomalla mittauksella voit tallentaa jopa 600 m: n etäisyydet; prisman kanssa jopa 5 km: n etäisyydet ovat mahdollisia. Kulmatkin voidaan määrittää nopeasti ja luotettavasti 2"/ 5"- poikkeamalla, atsimuuttikulma tallentuu automaattisesti.
Optimoitu algoritmi tarjoaa alle 0,3 sekunnin mittausnopeuden. Nopeus ei vaikuta mittaustarkkuuteen, joka saavutetaan prismalla tasolla ± (2 + 2 ppm x D) mm. Tämä mahdollistaa nopeat ja tarkat tulokset etäisyyksien ollessa pitkiäkin. Mittaustyötä tukee hyvin suunniteltu teollisuusrakenne, jossa on integroitu, kokopitkä vaaka-akseli, sisään rakennettu laserluoti ja kaksiakselinen kompensointi.
Ohjauspaneeli on ergonomisesti suunniteltu 24 näppäimen näppäimistöllä. Kuusirivinen LCD-näyttö näyttää sinulle asetetut arvot ja toiminnot. Taustavalon ansiosta näytön käyttö onnistuu ongelmitta myös huonosti valaistuissa olosuhteissa. Säteilyn taittumisen ilmakehässä, maan kaarevuuden tai prisman korjaukset voidaan suorittaa manuaalisesti tai automaattisesti.
Tietokoneeseen liittämistä varten käytössäsi on RS232C-liitäntä ja USB-liitäntä. Kerätyt mittaustiedot voidaan lisäksi tallentaa SD-kortille. Arvojen käsittelyyn on saatavana tehokas ohjelmisto. Integroitu akku, jonka toiminta-aika on 8 tuntia, on erityisen hyödylliseksi pitkinä työpäivinä.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


5.0

Perustuen 1 arvosteluun

Lajittele :

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Minusta Steinberg on loistava

Steinberg on parempi sopimus

Vastaus käyttäjältä

Kiitos positiivisista ja rohkaisevista sanoistasi. Autamme sinua ryhtymään toimiin ja saavuttamaan tavoitteesi eteenpäin. Hyvää päivän jatkoa !
Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme