Tuote: EX10200060

|

Malli: BEK+C10062000

Vaa’allinen haarukkavaunu - 2 000 kg - nestekidenäyttö

1 579,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • käytännöllinen – vaa’an ja trukin yhdistelmällä voit laskea lastin ja kuormalavojen painot
  • kuomitettava – tarkat punnitustulokset, maksimipaino 2 000 kg
  • digitaalinen – selkeä telineeseen asennettu nestekidenäyttö
  • pitkäikäinen – vankat materiaalit ja korkealaatuinen hydraulijärjestelmä
  • ammattimainen – kalibroitu, vaatimusten mukainen vaaka

TUOTEKUVAUS

Punnitseva haarukkavaunu eurolavoille akkukäyttöisellä näytöllä

TEM:n teollisuustarvikevalikoimaan kuuluva tarkasti punnitseva haarukkavaunu sopii esim. EUR-lavoille maksimipainoon 2 000 kg asti. Sekä vaaka että itse vaunu ovat vankkarakenteisia ja helppokäyttöisiä. Tämä trukki sopii ihanteellisesti tarkastuspunnituksiin, esim. kuorman tai lavojen painojen laskentaan.

Vaa’allisella haarukkavaunulla mittaat suuriakin painoja

Haarukkavaunun vaaka vastaa kaupallisen käytön vaatimuksia, minkä todisteena siinä on hyväksyntämerkki M vihreällä taustalla. Se toimitetaan kalibroituna ja varmennettuna. Tämä ensivarmennus pätee kaksi vuotta käyttöönoton ajankohdasta. Kansallisesta lainsäädännöstä riippuen akkreditoidun tahon täytyy ehkä vielä todistaa vaa’an varmennus. Vasta sitten siihen saa kiinnittää varmennusmerkin. Kahden vuoden kuluttua vaaka on toimitettava varmennettavaksi hyväksyttyyn tarkastuslaitokseen. Toimitukseen sisältyy myös vaatimustenmukaisuusvakuutus, joka on aina säilytettävä haarukkavaunun luona. Enintään 2 000 kg:n punnitustulos näkyy nestekidenäytössä, joka on kiinnitetty trukkiin tukevalla telineellä. Näytön numerot ovat aina selvästi luettavissa. Vaa’an näyttö on akkukäyttöinen ja soveltuu siten myös liikkuvaan käyttöön.

Itse haarukkavaunussa on korkealaatuinen hydraulijärjestelmä ja se sopii useimmille yleisille kuormalavoille. Vaunun haarukoiden rullat ja ohjausrullat ovat ketteräliikkeisiä, mikä tekee sen käsittelyn helpoksi. Punnitsevan haarukkatrukin kestävät materiaalit ja laadukas viimeistely tekevät siitä pitkäikäisen, kovassakin käytössä.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET