Tarjous

Tuote: EX10050187

|

Malli: PROCLEAN 15.0H

Ultraäänipesuri - 15 litraa - 360 W

489,00 € 539,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • perusteellinen – 6 ultraäänilähetintä 360 W teholla ja 40 kHz ultraäänitaajuudella irrottavat likaa tehokkaasti
  • tehokas – 470 W lämmitysteho lämmittää puhdistusnesteen jopa 80 °C
  • tilava – suuri puhdistussäiliö 15 l täyttötilavuudella
  • lujatekoinen – helppohoitoinen ruostumaton teräsrakenne poistohanalla
  • tarkka – puhdistusaika voidaan säätää 0 - 60 min välillä ajastimella, vaihtoehtoisesti jatkuvakäyttö on mahdollinen

TUOTEKUVAUS

Tehokas ultraäänipesuri koruille, silmälaseille ja metallisille välineille

Ultraäänipesuria PROCLEAN 15.0H voidaan käyttää ammattimaiseen puhdistukseen lääkärin vastaanotoilla, laboratorioissa tai koruliikkeissä, kellosepänliikkeissä tai optikoilla. Lisäksi se sopii optimaalisesti pienten työkalujen hellävaraiseen puhdistukseen niitä vahingoittamatta. Yksityiskäytössä ultraäänipesuria voidaan käyttää korujen, jalokivien, kolikkojen tai silmälasien puhdistukseen.

Tilava ultraäänipesuri ajastimella ja poistoventtiilillä.

Kuusi 360 W ja 40kHz ultraäänilähetintä puhdistavat huolellisesti ja tehokkaasti myös vaikeasti saavutettavat paikat ja jopa paikat, joita ihmissilmä ei erota.

Puhdistusaika voidaan asettaa portaattomasti välille 0 - 60 min. Jatkuva käyttö -toiminnolla voit puhdistaa erittäin likaiset osat tai suuren määrän kerrallaan. Ultraäänipesukoneen lämmitysteho on 470 W ja tarkkaan valitun puhdistusprosessin lämpötila on säädettävissä portaattomasti aina 80 °C saakka.

Ultraäänipesurissa PROCLEAN 15.0H on ruostumattomasta teräksestä valmistetut 15 l säiliö, kori ja kansi. Laadukkaiden materiaalien ansiosta ultraäänipesukone on vankkuutensa lisäksi myös helppo puhdistaa. Se on pitkäikäinen sijoitus, joka säilyy hygieenisesti moitteettomana, eikä täten aiheuta terveydellistä haittaa käyttäjälleen.

Ultraäänipesuri on suunniteltu ergonomiseksi päivittäisen käyttömukavuuden takaamiseksi. Tyhjennysventtiili mahdollistaa puhdistusnesteen poiston puhdistuksen ja huuhtelun yhteydessä. Kansi ehkäisee puhdistusnesteen haihtumisen. Kätevät kantokahvat tekevät laitteesta kannettavan ja kumitassut turvaavat hyvän pidon kaikilla pinnoilla.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET