(1) Arvostelu

Tuote: EX10250559

|

Malli: UNI_UMBRELLA_TR300BL_N

Aurinkovarjo iso - sininen - kuusikulmainen - Ø 300 cm - kallistettava

89,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • pitkäikäinen – likaa hylkivä, tiheydeltään 180 g/m² oleva polyesterivarjokangas suojaa kesästä toiseen
  • tehokas – halkaisijaltaan 300 cm jänneväli luo reilun suojan auringolta
  • tasapainoinen – kevyt alumiinitangon ansiosta mutta silti vakaa integroidulla tuulisuojalla
  • käytännöllinen – varjo avataan ja suljetaan kätevällä kammella
  • kallistettava – voidaan helposti kohdistaa aina auringon säteilyn mukaan

TUOTEKUVAUS

Ei enää liikaa aurinkoa uniprodon suurella aurinkovarjolla

Suuri aurinkovarjo tarjoaa varjoisan paikan rentoutua kesällä terasseilla tai puutarhassa. Uniprodon ammattilaitevalikoimasta löytyvät puutarhalaitteisiin lukeutuvat aurinkovarjot terassille, puutarhaan tai parvekkeelle vakuuttavat laadukkaalla, modernilla suunnittelullaan ja erityisellä pitkäikäisyydellään.

Aurinkovarjo puutarhaan tarjoaa rentoutumista sekä terassilla että puutarhassa

Etsitkö suurta aurinkovarjoa? Kuusikulmainen, halkaisijaltaan 300 cm oleva sininen aurinkovarjo luo reilun, auringolta ja kuumuudelta luotettavasti suojaavan varjon. Ajattoman muotoilunsa ansiosta tämä tilava aurinkovarjo on myös houkutteleva katseenvangitsija. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistustapa korostavat hienovaraisesti sen vakuuttavaa ulkonäköä!

Voit mukauttaa aurinkovarjon nopeasti ja yksilöllisesti mihin tahansa säätilanteeseen vain muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Auringon asennosta riippuen voit kallistaa varjoa ja luoda suojaisan paikan tarpeen mukaan. Varjon avaaminen ja sulkeminen käy aivan yhtä helposti käsikammella.

Vankalla, tiheydeltään 180 g/m² olevalla polyesterikankaallaan varjo luo varjoisen paikan sinulle ja vieraillesi monen kesän ajan. Materiaalilla on suuri veto- ja repäisylujuus, se on pitkäikäinen ja erittäin helppo puhdistaa. Halkaisijaltaan 38 mm oleva aurinkovarjon tanko on valmistettu kevyestä ja murtumattomasta alumiinista ja ruoteet ovat terästä. Tuulensuojausjärjestelmä takaa paremman ilmankierron lisäksi myös vakauden tuulisella säällä.

Voit käyttää aurinkovarjoa vapaasti seisovana tai pöytävarjona sen keskitetyn tukitangon ansiosta. Valitse alustaksi aina kiinteä tasainen pinta. Lisää vankkuutta sekä joustavuutta varjon pystytykseen antavat sopivat aurinkovarjon jalat, jotka löydät expondon valikoimasta.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut ja kommentit


5.0

perustuen 1 arvosteluun

01.06.2023

Really please with this umbrella, great size, lovely colour, easy to put up and sturdy