Trustpilot
(1) arvostelu

Aurinkovarjo suuri - ruskeanharmaa - suorakulmainen - 200 x 300 cm - kallistettava

109,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10250547

|

Malli: UNI_UMBRELLA_TSQ2030TA_N

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
109,00 €
3+
5%
103,55 €
5+
10%
98,10 €
10+
15%
92,65 €
Avainominaisuudet
  • pitkäikäinen – likaa hylkivä, tiheydeltään 180 g/m² oleva polyesterivarjokangas suojaa kesästä toiseen
  • tehokas – 200 x 300 cm jänneväli tarjoaa runsaasti suojaa auringolta
  • varma – suoja UV-säteilyltä UPF-suojakertoimen ollessa 50+
  • tasapainoinen – kevyt alumiinitangon ansiosta mutta silti vakaa integroidulla tuulisuojalla
  • kallistettava – voidaan helposti kohdistaa aina auringon säteilyn mukaan sekä avata ja sulkea kammella
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Ei enää liikaa aurinkoa uniprodon suurella aurinkovarjolla

Suuri aurinkovarjo suojaa sinua kuumuudelta ja UV-säteilyltä rentoutuessasi kesällä terassilla tai puutarhassa. Uniprodon ammattilaitevalikoimasta löytyvät puutarhalaitteisiin lukeutuvat aurinkovarjot terassille, puutarhaan tai parvekkeelle vakuuttavat laadukkaalla, modernilla suunnittelullaan ja erityisellä pitkäikäisyydellään.

Aurinkovarjo puutarhaan tarjoaa rentoutumista sekä terassilla että puutarhassa

Etsitkö suurta aurinkovarjoa? Suorakulmainen, jänneväliltään 200 x 300 cm oleva ruskeanharmaa aurinkovarjo luo reilun, auringolta ja kuumuudelta luotettavasti suojaavan varjon. Ajattoman muotoilunsa ansiosta tämä tilava aurinkovarjo on myös houkutteleva katseenvangitsija. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistustapa korostavat hienovaraisesti sen vakuuttavaa ulkonäköä!
Aurinkovarjo tarjoaa viileän paikan lisäksi myös ennen kaikkea luotettavan suojan haitallisilta auringonsäteiltä. Varjon UV-suojakerroin on UPF 50+, joten se suojaa jopa 98 prosenttisesti kaikelta UV-säteilyltä. Täten voit nauttia vieraidesi kanssa ruuasta ja juomasta turvallisesti ja huoletta.
Voit mukauttaa aurinkovarjon nopeasti ja yksilöllisesti mihin tahansa säätilanteeseen vain muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Auringon asennosta riippuen voit kallistaa varjoa ja luoda suojaisan paikan tarpeen mukaan. Varjon avaaminen ja sulkeminen käy aivan yhtä helposti käsikammella.
Vankalla, tiheydeltään 180 g/m² olevalla polyesterikankaallaan varjo luo varjoisen paikan sinulle ja vieraillesi monen kesän ajan. Materiaalilla on suuri veto- ja repäisylujuus, se on pitkäikäinen, UV-kestävä ja erittäin helppo puhdistaa. Halkaisijaltaan 38 mm oleva aurinkovarjon tanko on valmistettu kevyestä ja murtumattomasta alumiinista ja ruoteet ovat terästä. Tuulensuojausjärjestelmä takaa paremman ilmankierron lisäksi myös vakauden tuulisella säällä. 
Voit käyttää aurinkovarjoa vapaasti seisovana tai pöytävarjona sen keskitetyn tukitangon ansiosta. Valitse alustaksi aina kiinteä tasainen pinta. Lisää vankkuutta sekä joustavuutta varjon pystytykseen antavat sopivat aurinkovarjon jalat, jotka löydät expondon valikoimasta.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


5.0

Perustuen 1 arvosteluun

Lajittele :

5 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Switzerland

Frick

Vastausnopeus ja paketin seuranta yläreunassa. Artikkeli on kaikilta osin kuvauksen mukainen. Erinomainen verkkokauppasivusto

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme