Tarjous
(2) Arvostelut

Tuote: EX10250578

|

Malli: UNI_UMBRELLA_SQ2030BO_N

Aurinkovarjo suuri - viininpunainen - suorakulmainen - 200 x 300 cm

85,00 € 109,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • pitkäikäinen – likaa hylkivä, tiheydeltään 180 g/m² oleva polyesterivarjokangas suojaa kesästä toiseen
  • tehokas – 200 x 300 cm jänneväli tarjoaa runsaasti suojaa auringolta
  • varma – suoja UV-säteilyltä UPF-suojakertoimen ollessa 50+
  • tasapainoinen – kevyt alumiinitangon ansiosta mutta silti vakaa integroidulla tuulisuojalla
  • käytännöllinen – varjo avataan ja suljetaan kätevällä kammella

TUOTEKUVAUS

Ei enää liikaa aurinkoa uniprodon suurella aurinkovarjolla

Suuri aurinkovarjo suojaa sinua kuumuudelta ja UV-säteilyltä rentoutuessasi kesällä terassilla tai puutarhassa. Uniprodon ammattilaitevalikoimasta löytyvät puutarhalaitteisiin lukeutuvat aurinkovarjot terassille, puutarhaan tai parvekkeelle vakuuttavat laadukkaalla, modernilla suunnittelullaan ja erityisellä pitkäikäisyydellään.

Aurinkovarjo tarjoaa rentoutumista sekä terassilla että puutarhassa

Etsitkö suurta aurinkovarjoa? Suorakulmainen, jänneväliltään 200 x 300 cm oleva viininpunainen aurinkovarjo luo reilun, auringolta ja kuumuudelta luotettavasti suojaavan varjon. Ajattoman muotoilunsa ansiosta tämä tilava aurinkovarjo on myös houkutteleva katseenvangitsija. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistustapa korostavat hienovaraisesti sen vakuuttavaa ulkonäköä!

Aurinkovarjo tarjoaa viileän paikan lisäksi myös ennen kaikkea luotettavan suojan haitallisilta auringonsäteiltä. Varjon UV-suojakerroin on UPF 50+, joten se suojaa jopa 98 prosenttisesti kaikelta UV-säteilyltä. Täten voit nauttia vieraidesi kanssa ruuasta ja juomasta turvallisesti ja huoletta.

Aurinkovarjo on pystytetty nopeasti ja yksilöllisesti vain muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Varjon avaaminen ja sulkeminen käy aivan yhtä helposti käsikammella. Vankalla, tiheydeltään 180 g/m² olevalla polyesterikankaallaan varjo luo varjoisen paikan sinulle ja vieraillesi monen kesän ajan. Materiaalilla on suuri veto- ja repäisylujuus, se on pitkäikäinen, UV-kestävä ja erittäin helppo puhdistaa. 

Halkaisijaltaan 38 mm oleva aurinkovarjon tanko on valmistettu kevyestä ja murtumattomasta alumiinista ja ruoteet ovat terästä. Tuulensuojausjärjestelmä takaa paremman ilmankierron lisäksi myös vakauden tuulisella säällä. 

Voit käyttää aurinkovarjoa vapaasti seisovana tai pöytävarjona sen keskitetyn tukitangon ansiosta. Valitse alustaksi aina kiinteä tasainen pinta. Lisää vankkuutta sekä joustavuutta varjon pystytykseen antavat sopivat aurinkovarjon jalat, jotka löydät expondon valikoimasta.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut ja kommentit


1.5

Perustuen 2 arvosteluun

01.06.2023

Dobrý den. Slunečník dorazil, bohužel jiný a ne kompletní než jsem si objednal. Objednaný byl s náklonem - dorazil bez náklonu. A bohužel dorazil i bez stojanu. Děkuji předem za nápravu Vladimír Zouplna

01.06.2023

Slunečník jsem zakoupil s tím že má podstavec a je s náklonem - nadpis nabídky - "Velký slunečník - vínový - obdélníkový - 200 x 300 cm - s náklonem" Bohužel slunečník nejenže byl bez podstavce ale i bez náklonu. Když jsem nedostatky reklamoval, obchod mi odpověděl po cca 5ti týdnech!!!, s tím že jim mám poslat fotografie slunečníku... Už jsem se ani nesnažil jim odpovídat.