Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20250511

|

Malli: UNI_WS_5000PLUS

Kakkoslaatu 2-in-1 vedenpehmennin sis. vedensuodattimen - 2 - 4 henkilöä - 4 L hartsi

399,00 € 489,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • perusteellinen – vesisuodatin ja vedenpehmennin yhdessä, lisäksi ainoastaan suodatettua tai ainoastaan pehmennettyä vettä voidaan ottaa käyttöön erillisten liitäntöjen kautta
  • sopiva – 4 litran hartsin tilavuudella vedenpehmennin sopii ihanteellisesti 2 - 4 henkilön talouksiin ja yrityksiin
  • kompakti – kapea rakenne ja irrotettava, joustava ohjausyksikkö voidaan asentaa myös pesualtaan alle
  • yksinkertainen – intuitiivinen kosketusnäyttö ja automaattinen ohjaus mikroprosessorin kautta helpottavat käyttöä
  • turvallinen – käyttökelvoton vesi johdetaan liitännän kautta viemäriverkkoon

TUOTEKUVAUS

Huoltovapaa vedenpehmennin ja vedensuodatin

Uniprodon vedenpehmennin kotiin parantaa juomavetesi laatua ja siten myös ruokien, kahvin tai teen makua ja pidentää lisäksi putkien, lämmityslaitteiden, lämminvesivaraajien, pesukoneiden sekä veden- ja kahvinkeittimien elinikää. Uniprodon vedenpehmentimellä saavutat optimaalisen vedenlaadun, jolla helpotat elämääsi ja teet siitä terveellisempää!  

Puhtaasti pehmeää kahdessa vaiheessa mikroprosessoriohjatun venttiilin ansiosta

Kalkinpoistojärjestelmä ja vesisuodatin tarjoavat puhdasta vettä kahdessa vaiheessa. Ensin vesi johdetaan aktiivihiilisuodattimen läpi, joka poistaa epäpuhtaudet luotettavasti. Sen jälkeen tapahtuu kalkinpoisto. Hartsisäiliö ja aktiivihiilisuodatin ovat erillään toisistaan, jolloin keskinäinen kontaminaatio ei ole mahdollista. Prosessia ohjataan automaattisella venttiilillä, jossa on mikroprosessori. Tarpeitesi tai mieltymystesi mukaan voit ainoastaan suodattaa vettä tai ottaa sen käyttöön vasta pehmennyksen jälkeen. Tätä varten laitteessa on kaksi erillistä liitäntää.

Vedenpehmentimen kompaktin rakenteen ansiosta laite voidaan asentaa myös pesualtaan alle. Tätä varten ohjausjärjestelmä on irrotettavissa ja tarvittaessa sijoitettavissa myös laitteen reunaan. Viehättävän rakenteensa ansiosta vedenpehmennintä voidaan käyttää myös sellaisenaan. Sinä päätät, miten laitetta haluat käyttää!

Vedenpehmentimen toiminta perustuu ioninvaihtoperiaatteeseen, jolla kalsiumia ja magnesiumia poistetaan vedestä. Ioninvaihtimena toimii hartsista valmistettu vedenpehmentimen ydin. 4 litran täyttötilavuudella tämä malli tarjoaa vettä kotitalouksiin ja rakennuksiin 2 - 4 henkilön tarpeisiin. 1,0 - 4,5 baarin paineella vettä voidaan pehmentää ja käyttää noin 1 m³ tunnissa. Viemäröintiliitännän ansiosta jätevesi ohjautuu suoraan viemäriin.

Vedenpehmentimen kokoaminen ja käyttö on erittäin helppoa. Kokoaminen kuvataan vaihe vaiheelta ohjeissa. Kun laite on otettu käyttöön, automaattinen venttiili integroidulla mikroprosessorilla ja vesimittarilla varmistaa vedenpehmentimen sujuvan toiminnan ja automaattisen säätämisen. Laite on erittäin helppohoitoinen, sinun on ainoastaan lisättävä suolaa säännöllisesti.

Selkeä LED-näyttö antaa tietoja laitteen sen hetkisestä tilasta ja mahdollistaa asetusten mukauttamisen helposti milloin tahansa. Tehdyt asetukset on suojattu vahingossa tapahtuvilta asetuksilta.

TEKNISET TIEDOT