Tarjous

Tuote: EX10250437

|

Malli: UNI_PERGOLA_3X3T_U

Paviljonki - 3 x 3 m - 180 g/m2 - beige

319,00 € 349,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tilava - 3 x 3 m suuren kattorakenteen alla riittää reilusti tilaa usealle henkilölle grillailuun tai viinin nautiskeluun
  • suojaava - 180 g / m² tiheästä polyesteristä valmistettu katos suojaa auringolta, tuulelta ja jopa sateelta
  • vankka - jauhepäällysteistä rautaa olevat kehykset ovat pitkäikäisiä sekä korroosion ja sääolosuhteiden kestäviä
  • tyylikäs - moderni muoto telttamaisella katolla ja hurmaavilla koristeilla tekee paviljongista oikean katseenvangitsijan
  • yksinkertainen - pystytys lapsellisen helppoa mukana toimitettavan kokoamismateriaalin ja käyttöohjeen avulla

TUOTEKUVAUS

Miellyttävä ajanviettopaikka ja samalla koriste – beige paviljonki

Etsitkö varjopaikkaa puutarhastasi tai terassiltasi? Tällöin puutarhalaitteiden ammattilaisen, Uniprodon paviljonki UNI_PERGOLA_3X3T_U on juuri oikea valinta. Tämän vapaasti seisovan, paviljongin 3 x 3 m pystytys sujuu nopeasti ja helposti – ja siitä tulee sinun ja vieraittesi uusi lempipaikka.

Rentoudu Uniprodon puutarhalaitteista löytyvän tyylikkään paviljongin alla

Beigen katon alla, joka on valmistettu 180 g/m

Mukana toimitettava kokoamismateriaali mahdollistaa paviljongin vaivattoman kokoamisen, joten voit päättää, sijoitatko paviljongin nurmikolle vai terassille. Paviljonkia ei tarvitse kiinnittää talon kattoon tai seinään. Lisävakautta tuovat kiinnityskoukut, joilla voit tarvittaessa ankkuroida neljä tukijalkaa nurmikkoon. Myös mahdollista: voit lisäksi ruuvata paviljongin maahan kiinni, mikäli pohjan materiaali sopii tarkoitukseen.

Puutarhakatoksen lujatekoiset rautakehykset ovat kauniin koristeelliset ja lisäksi korroosion- ja säänkestäviä. Täten 3 x 3 metrin paviljonki tuottaa sinulle iloa pitkäksi aikaa. Pian voit viettää mukavia hetkiä ystäviesi kanssa uudessa olohuoneessasi ulkona.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET