Trustpilot
(1) arvostelu

Puutarhakatos - 2,60 x 3 m - tummanvihreä

169,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10250055

|

Malli: UNI_GAZEBO_ 3X2.5G

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. keskiviikko 31. heinäkuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
169,00 €
3+
5%
160,55 €
5+
10%
152,10 €
10+
15%
143,65 €
Avainominaisuudet
  • tilava – 2,60 x 3 m suuren kattorakenteen alla riittää reilusti tilaa usealle henkilölle grillailuun tai viinin nautiskeluun
  • suojaava – 180 g/m² tiheästä polyesteristä valmistettu katos suojaa auringolta, tuulelta ja jopa sateelta
  • vankka – jauhepäällysteistä terästä olevat putket ovat pitkäikäisiä sekä korroosion ja sääolosuhteiden kestäviä
  • tyylikäs – moderni muoto kaarevalla katolla ja hurmaavilla koristeilla tekee puutarhakatoksesta oikean katseenvangitsijan
  • yksinkertainen – pystytys lapsellisen helppoa mukana toimitettavan kokoamismateriaalin ja käyttöohjeen avulla
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Rentoudu Uniprodon puutarhakatoksen alla

Etsitkö varjopaikkaa puutarhastasi tai terassiltasi? Tällöin puutarhalaitteiden ammattilaisen, Uniprodon puutarhakatos UNI_GAZEBO_ 3X2.5G on juuri oikea valinta. Se suojaa tuulelta ja säältä. Tämän 2,60 x 3 m aurinkokatoksen pystytys sujuu nopeasti ja helposti – ja siitä tulee sinun ja vieraittesi uusi lempipaikka.

Miellyttävä ajanviettopaikka ja samalla koriste – tummanvihreä puutarhakatos

180 g/m² paksusta polyesteristä valmistetun tummanvihreän katoksen alla pysyt suojassa auringolta, tuulelta ja putoavilta lehdiltä. Katos pitää sinut suojassa jopa kevyeltä sateelta. Hienostuneilla koristeilla varustettu kaareva kattorakenne istuu 2,50 metrin korkeudessa pulverimaalattua teräsputkea olevan rungon päällä ja tekee paviljongista todellisen katseenvangitsijan. Kestävän kangaskaton alla oleviin teräspalkkeihin voit kiinnittää houkuttelevia koristeita, kuten LED-ketjuja tai värikkäitä lyhtyjä.
 
Mukana toimitettava kokoamismateriaali mahdollistaa aurinkokatoksen vaivattoman kokoamisen, joten voit päättää, sijoitatko katoksen nurmikolle, rannalle vai terassille. Puutarhakatos ei tarvitse kiinnittää talon kattoon tai seinään. Lisävakautta tuovat kiinnityskoukut, joilla voit tarvittaessa ankkuroida neljä tukijalkaa nurmikkoon. Myös mahdollista: voit lisäksi ruuvata katoksen maahan kiinni, mikäli pohjan materiaali sopii tarkoitukseen.
Puutarhakatoksen lujatekoiset rautakehykset ovat kauniin koristeelliset ja lisäksi korroosion- ja säänkestäviä. Täten puutarhakatos tuottaa sinulle iloa pitkäksi aikaa. Pian voit viettää mukavia hetkiä ystäviesi kanssa uudessa olohuoneessasi ulkona.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


4.0

Perustuen 1 arvosteluun

Lajittele :

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla ManoMano France

ei mitään sanottavaa

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Olen nähnyt puutarhakatoksia, joihin on kiinnitetty LED-valoja roikkumaan. Voiko myös tähän puutarhakatokseen kiinnittää koristeita?

Kyllä, useat asiakkaamme kiinnittävät puutarhakatoksiin koristeita, kuten LED-valoja. Se on aina hyvä idea, mikä tekee kesäiltojen vietosta katoksen alla entistä miellyttävämpää.

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme