Tarjous
(1) Arvostelu

Tuote: EX18000485

|

Malli: UNI_SAUNA_G6.0KW-SET-2

Saunakiuassarja ohjauskeskuksella - 6 kW - 30-110 ° C

319,00 € 319,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • optimaalinen - sopii suomalaiseen saunaan
  • yksinkertainen - helppo asentaa ja käyttää
  • nopea - lämmittää 5-9 m3 :n 110 ° C asti
  • kestävä - vankka ja vedenpitävä materiaali alumiinisinkistä
  • sarja - käytännöllinen, ulkoinen lämpötilan, ajan ja valon säätö

TUOTEKUVAUS

Tehokas kiuas lämmittää sinua 6 kW:n teholla !

Uniprodon sähkökiuas UNI_SAUNA_G6.0KW 6 kW :n teholla on ihanteellinen kuiviin saunatiloihin, jotka ovat kooltaan 5-9 m ³. Vankka laite voidaan tarvittaessa asentaa helposti seinään. Sarjaan sisältyvän UNI_SAUNA_C05-ohjauskeskuksen avulla voit säätää lämpötilaa, aikaa ja valoa myös kätevästi ulkopuolelta.

Terveellistä ja rentouttavaa - hikoilua Uniprodon kiukaan kera

Laadukas suomalainen sähkökiuas lämpenee nopeasti jopa 110 ° C:n lämpötilaan tehokkaan lämmönsiirron ansiosta. Sisäänrakennettu termostaatti varmistaa, että haluttu astemäärä pysyy.

Tukevan kiukaan sisällä oleva kivisäiliö voidaan täyttää enintään 10 kg saunakiviä - UNI_SAUNA_S01 -saunakivet (eivät sisälly toimitukseen) ovat ihanteellisia tähän. Kivisäiliö, kotelo ja kiukaan ilmapelti on valmistettu kestävästä alumiinisinkistä. Ulkokuori on päällystetty harmaaksi. Tehokkaat lämmityselementit on myös suojattu korroosiolta eivätkä ne ruostu. Turvalliset ja huolettomat saunakäynnit taataan ylikuumenemissuojan ansiosta, joka aktivoituu 115 ° C: n lämpötilassa.

Kaikki hallinnassa selkeällä ohjauskeskuksella

Haluatko säätää suomalaisen saunasi lämpötilaa, aikaa ja valoa vain yhden laitteen avulla? Laadukas ohjauskeskus UNI_ SAUNA_C05 osaa juuri sen!

Vain muutamalla vaiheella sinä tai vieraasi voitte nauttia rentouttavasta saunatauosta: Ohjauskeskuksen helpon ulkoseinään kiinnittämisen jälkeen, lämpötila-anturin ja kiukaan kytkemisen jälkeen mikään ei ole enää nautintosi tiellä.

Kahden mekaanisen ja helppokäyttöisen kiertosäätimen avulla sinulla on aina kaikki tärkeät tiedot kiukaan toiminnasta näkyvillä - onpa kyseessä sitten valittu lämpötila, asetettu aika vai valon toiminta. Jos sauna pääsee lämpenemään liikaa, sisäänrakennettu ylikuumenemissuoja kytkee saunan pois päältä.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


5.0

perustuen 1 arvosteluun

08.02.2023

Der Saunaofen ist gut und günstig, die Steuerung ist sehr einfach aber ausreichend. Die erste Steuerung war defekt, wurde aber nach 2 Reparaturversuchen ausgetauscht.