Tuote: EX10250464

|

Malli: UNI-WD-100

Tislauslaite - vesi - 4 L - säädettävä lämpötila

189,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • käytännöllinen - puhdasta vettä ilman epäpuhtauksia ja likaa silmänräpäyksessä
  • tehokas - 4 litran kapasiteetti ja 1 vesilitran puhdistus tunnissa
  • kestävä - korkealaatuisten materiaalien ja luotettavan työstön ansiosta
  • hygieeninen - laitteen sisäseinä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä
  • turvallinen - yli 160 ° C lämpötilan ylittyessä automaattinen virrankatkaisu
  • säädettävä - veden lämpötila voidaan asettaa kiertosäätimellä

TUOTEKUVAUS

Puhdasta vettä ilman haitallisia aineita Uniprodon tislauslaitteella

Uniprodon tislauslaitteella UNI-WD-100 suolat, hivenaineet, mikro-organismit, lääkejäämät, kalkki, lyijy ja muut epäpuhtaudet voidaan poistaa luotettavasti vedestä. Tällä tavalla puhdistettu vesi soveltuu erityisen hyvin siivouksen, koska se imee paremmin likaa poistettujen ainesosien ansiosta ja kalkkitahrojen muodostus voidaan näin estää. Sähkölaitteiden, kuten silitysraudan, täyttämiseen tulisi käyttää vain tislattua vettä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, puhdistettu vesi sopii juomiseen - jotkut uskovat sen laihduttavaan vaikutukseen tai paremman kahvin tai teen maun aikaansaamiseen. Se, että tislattu vesi on haitallista, on nyt osoitettu vääräksi tiedoksi; sitä ei kuitenkaan pidä juoda ainoastaan eikä liikaa. Säästä itseltäsi rasittava pullojen kantaminen sekä puhdasta rahaa, mutta älä luovu puhtaasta vedestä!

Tehokas vedentislauslaite suurella tilavuudella

750 W:n teho ja 4 l:n tilavuus tekevät laitteesta erittäin tehokkaan. Vesitislaus poistaa epäpuhtaudet ja lian luotettavasti jopa 1 litrasta vettä tunnissa. Laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistettu sisäseinä takaa parhaat hygieniavaatimukset puhdistusprosessin aikana. Tislattu vesi kerätään kauniisti muotoiltuun kannuun, joka on valmistettu muovista. Erityisen käytännöllinen: Veden lämpötilaa voidaan säätää intuitiivisesti kiertosäätimellä.

Automaattisen virrankatkaisun ansiosta yli 160 °C:n lämpötilassa tislauslaite toimii aina turvallisesti ja sen käyttöikä on erityisen pitkä. Tämän takaa myös laitteen korkealaatuinen työstö. Valitse vedentislauslaite ja hyödy puhtaudesta ilman haitallisia aineita ja epäpuhtauksia!

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET