Uusi

Tuote: EX10280199

|

Malli: WIE-HT-30

Hunajaämpäri - 30 L - siivilä, kansi ja puristusventtiili - ruostumaton teräs

139,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • ammattimainen – seulalla, puristusventtiilillä, kannella ja kahdella kahvalla
  • tilava – runsas tilavuus 30 l 
  • hygieeninen – puhdas työskentely suuren aukon ja helpon puhdistuksen ansiosta
  • korkea laatu - kaikki elementit on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä
  • Kestävä - vankan rakenteen ja kestävän materiaalin ansiosta

TUOTEKUVAUS

Hunajaämpäri siivilä, kansi, puristushana ja suuri tilavuus

Oikeissa olosuhteissa hunajaa voidaan säilyttää kuukausia ja jopa vuosia - ja tämä saavutetaan parhaiten Wiesenfieldin maataloustarvikkeiden hunajaämpärissä. Vakaille jaloille nostettuna ja siivilällä, kannella ja puristusventtiilillä varustettuna voit säilyttää hunajaa turvallisesti ja täyttää tarvittaessa puhtaasti. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hunajaämpäri on siksi korvaamaton lisävaruste kaupallisille mehiläishoitajille sekä innokkaille harrastusmehiläishoitajille.

Hyvin harkittuja ja laadukkaita mehiläishoitotarvikkeita Wiesenfieldiltä

Käytännöllinen hunajatäytesäiliö helpottaa hunajasadon käsittelyä ja säilytystä suuren aukon ja mukana tulevan siivilän ansiosta. Tilavuudella 30 l voit säilyttää suuria määriä hunajaa hygieenisesti pitkiä aikoja. Tämän varmistaa tiukasti kiinnittyvä kansi, joka sopii täydellisesti hunajasäiliöön. 

Jotta viskoosit nesteet, kuten hunaja, täytetään suuresta täyttöämpäristä puhtaasti ja tarkasti pienempiin astioihin, hunajasäiliö on nostettu tukeville jaloille. Lisäksi kannellisessa hunajaämpärissä on käytännöllinen puristusventtiili, jonka avulla voit säätää virtausnopeuden tarkasti ja lopettaa täyttöprosessin tippumatta. Ensiluokkaisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu hunajaämpäri hanalla on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tukevan materiaalin ja laadukkaan työn ansiosta hunajatäyttöastia on myös erityisen kestävä. Kaksi kahvaa helpottavat hunajaämpärin kuljettamista.

TEKNISET TIEDOT