Tuote: EX10280023

|

Malli: WIDS-24

Hunajasiivilä- kaksoissiivilä - ruostumaton teräs - 24 cm

49,99 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • luotettava - kaksinkertainen hunajan suodatus
  • universaali - vetovarren ansiosta
  • helppohoitoinen - helppo puhdistettava
  • kestävä - korkealaatuisen ruostumattoman teräksen ansiosta
  • korkealaatuinen - huolellisen käsittelyn takia

TUOTEKUVAUS

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hunajasiivilä litteällä, karkealla siivilällä ja kaarevalla, hienolla siivilällä

Jotta hunaja olisi korkealaatuista se on puhdistettava vahahiukkasista, puunsirpaleista tai kuolleiden mehiläisten osista hunajasiivilällä ennen täyttöä. Wiesenfieldin hunajasiivilä, jossa on tasaisen karkean siivilän ja kaarevan hienosiivilän yhdistelmä, on ihanteellinen ensimmäiseen suodattamiseen heti hunajan linkoamisen jälkeen.

Mehiläisenhoitotuotteiden ehdoton klassikko

Hunajasiivilän kaksinkertaisen rakenteen ansiosta tuote kulkee suoraan suurisilmäisestä siivilästä alla olevaan tiheämpään sisäsiivilään ja voidaan täyttää tiiviisti suljettavaan astiaan esipuhdistettuna hunajana. Halkaisijaltaan 24 cm ja laajennettavan tukikiinnikkeen ansiosta hunajakaksoissiivilää voidaan käyttää ämpäreissä tai astioissa, joiden halkaisija on vähintään sama. Hunajasiivilä on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, joten se on erityisen hygieeninen ja sopii erinomaisesti ruoan valmistukseen. Lisäksi ruostumaton teräs on erittäin helppo puhdistaa ja tekee siitä pitkäikäisen.

Huomautus käytöstä: Sekä hieno- että suurisilmäinen siivilä voi tukkeutua suodatusprosessin aikana. Tällöin hunajan linkous tulisi lopettaa, siivilät puhdistaa ja kuivata ennen käsittelyn jatkamista. Siivilöinnin jälkeen hunajan tulisi levätä muutama tunti, jotta hienoimmat hiukkaset ja ilmakuplat voivat nousta hunajan pintaan. Lopuksi syntynyt vaahto voidaan helposti poistaa litteällä lusikalla.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET