Trustpilot
(7) arvostelua
Wiesenfield

Mehupuristin - käsikäyttöinen - puu - 18 L - sis. 1 suodatinliinan

169,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10011502

|

Malli: RCWP-18LWB.1

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 6. elokuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
169,00 €
3+
5%
160,55 €
5+
10%
152,10 €
10+
15%
143,65 €
Avainominaisuudet
  • tilava - 18 litran tilavuus mahdollistaa suurien hedelmämäärien samanaikaisen puristamisen
  • kestävä - ruostumattomasta teräksestä ja ja raudasta valmistettu vankka rakenne
  • yksinkertainen – pohjassa oleva nokka mahdollistaa mehun suoran virtauksen astiaan (ei sisälly toimitukseen)
  • käytännöllinen – paremman pidon takaamiseksi hedelmäpuristimen pohjalevy voidaan kiinnittää tukevasti pohjaan tai työtasolle
  • lisävarusteet - hedelmäpuristin on heti käyttövalmis kahden palkin, kahden puolikkaan painolevyn ja suodatinliinan kera
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Materiaali
Puu
Rauta
Väri
Punainen
Puu
Säiliön korkeus [mm]
350
Säiliön halkaisija [mm]
240
Kumijalat
Ei
Tilavuus
18 l
Mitat (PxLxK)
44 x 41 x 70 cm
Paino
15.9 kg
Paketin mitat (PxLxK)
42 x 41 x 34 cm
Lähetyspaino
18.3 kg

Toimituksen sisältö

  • Mehupuristin RCWP-18LWB.1
  • 1 suodatinliina
  • Käyttöohjeet

Tuotekuvaus

Käytä manuaalista, ruostumattomasta teräksestä valmistettua hedelmäpuristinta omien mehujen ja viinien valmistamiseen

Wiesenfieldin keittiövälineisiin kuuluva hedelmäpuristin RCWP-18LWB.1 on ihanteellinen suurien hedelmämäärien mehustamiseen pienellä vaivalla. Mehupuristin toimii käsin ja sopii omenoille, viinirypäleille, marjoille ja muille hedelmille. Pienestä koostaan huolimatta hedelmäpuristin omaa suuren tilavuuden, jonka ansiosta se soveltuu sekä ammattikäyttöön että mehun ja viinin valmistukseen kotitalouksissa.

Perinteiset mehupuristimet niihin kuuluvilla tarvikkeilla

Perinteisesti puusta ja raudasta valmistettu hedelmäpuristin on erityisen kestävä. Kairan rakenne saa aikaan korkean paineen pienellä vaivalla, jonka ansiosta mehu voidaan irrottaa kokonaan ulos hedelmistä. Hedelmäpuristimen tilavuus on 18 l, joten sen voi täyttää suurella määrällä hedelmiä, jotka voidaan mehustaa yhdessä työvaiheessa. Kartiomaisessa pohjassa on nokka, jolla varmistetaan, että saatu hedelmämehu kulkee suoraan keräysastiaan (ei sisälly toimitukseen) ilman hävikkiä.
Puristimen kokoaminen ja käyttö vastaavat perinteistä mehustamistapaa ja kaikki käy hyvin yksinkertaisesti: ensiksi mukana toimitettu suodatinliina laitetaan hedelmäastiaan, jonka jälkeen se täytetään hedelmillä, niin että yläreunaan jää n. 3 cm tila. Seuraavaksi kaksi puolikasta painolevyä sijoitetaan kairan ympärille, joiden päälle asetetaan kaksi etäisyyspalkkia ja puristuspalkki. Vivun avulla saadaan käsin aikaan paine, joka puristaa hedelmistä mehut. Puristimessa on jalat, jotka voidaan ruuvata alustaan kiinni niissä sijaitsevista rei´istä mahdollisimman hyvän pidon takaamiseksi. Näin vipua voidaan vetää voimakkaasti ja tehokkaasti, jolloin maksimimäärä mehua saadaan puristetuksi. Koska mehupuristin on käsikäyttöinen, soveltuu se myös erinomaisesti käytettäväksi ulkona tai missä tahansa, missä sähkö on vaikeasti tai ei lainkaan saatavilla.
Vinkki: mehuja ja viinejä voidaan tuottaa vielä nopeammin, jos hedelmät murskataan myllyllä etukäteen. Valikoiman mehupuristimia kotitekoisten mehujen valmistusta varten löydät myymälämme keittiöväline-kategoriasta.

Arvostelut


4.4

Perustuen 7 arvosteluun

Lajittele :

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Croatia

Hedelmäpuristin - manuaalinen - puinen - 18 L - sis. 1 silitysliina

toimii täydellisesti, saapui täydellisessä kunnossa, nopea ja kohtelias toimitus. Kiitos pyrkimyksistäsi pitää asiakkaat tyytyväisinä ja olla luotettavia, kiitos!

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Amazon United Kingdom

hyvin rakennettu Juice Press

tämän Juice Pressin on oltava markkinoiden paras ostettava. Minulla on kolme mehupuristinta, ja tästä tulee enemmän käyttöä kuin kaikista muista yhteenlasketuista ja kestää silti niitä kaikkia. Jos etsit upeaa, hyvin valmistettua mehupuristinta, joka kestää eliniän hyvin, tämä on sinulle sopiva mehupuristin. Mukavaa päivää Happy Juicing :)

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Ireland

Manuaalinen hedelmäpuristin

Loistava tuote, tekee sen mitä sen kuuluukin tehdä. Kuitenkin, jos mukana tuli vain yksi puristusliina, kun mainostettiin, että niitä olisi kaksi.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Rakennusvirhe

Suuremmalla puristuspaineella kara ei pysy pystyasennossa, vaan kallistuu. Tämä johtaa myös puristuslevyn vinoon kohdistukseen ja puristettavaan materiaaliin kohdistuva paine ei enää jakautu tasaisesti. Karaa kiinnittävä teräsrakenne ei ilmeisesti ole riittävän vahva ja sitä on vahvistettava.

Vastaus käyttäjältä

Kiitos mielipiteestäsi. Pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteitamme ja palveluamme.
Näytä alkuperäinen arvostelu

3 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Belgium

Kiinteä kiinteä puristin

Sujuva toimitus ja se näyttää tukevalta puristimelta, jolla on rauhoittava paino. En ole vielä painanut sitä, se on muutaman kuukauden kuluttua. Odotan kuitenkin paljon tukevalta kahden käden kädensijalta ja pohjaan asti työnnettävissä olevalta puristuspinnalta. Tämä on toisin kuin järjestelmissä, joissa sinun on lisättävä esimerkiksi lohkoja. Puristinakselin sivuun taittaminen on myös erittäin hyödyllistä esimerkiksi puristinkorin täyttämisessä. Vaikuttaa suositeltavaa ankkuroida puristin (jaloissa on ruuvinreiät) vakauden varmistamiseksi.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Austria

Erittäin hyvä tuote

Vakaa ja helppokäyttöinen hedelmäpuristin. Puinen lisäosa ja toinen puristusliina voisivat varmasti lisätä mehun saantoa. Mutta myös erittäin suositeltavaa.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Tekee mitä sen kuuluukin tehdä

Toisaalta se on varmasti parempi malli kuin nämä halvimmat puristimet, joissa on ensin hankittava sopivat puupalikat. Kuitenkin, massiivipuulevy on ehdottomasti välttämätön puristimen ruuvaamiseen, valitettavasti karan kiinnittäminen puristuslevyyn on erittäin "kiinalaista" primitiivistä. Jos et puhdista ja rasvaa liitosta joka kerta, se ruostuu nopeasti. Vaihdoin teräsosat ruostumattomaan teräkseen, täytin liitoksen ruokarasvalla ja lisäsin kansikorkin. (Patentti jätetty).

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Onko minun poistettava siemenet hedelmistä ennen niiden laitteeseen laittoa?

Ei, tämä hedelmäpuristin voi työstää hedelmiä, joissa on siemeniä; kovan sisäosan sisältävistä hedelmistä, kuten persikoista, kirsikoista, nektariineista, aprikooseista, luumuista ja vastaavista hedelmistä, tulisi poistaa luut etukäteen.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme